Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Ha pihenésre, kikapcsolódásra, élményekben gazdag nyaralásra vágyik, feltétlenül látogasson el a Duna vendégházba Zebegénybe!

Zebegény a Dunakanyar gyöngyszeme, egy csiszolatlan gyémánt. Varázslatos kis falu a Duna bal partján Esztergom és Visegrád között, festői szépségű panorámával. Vendégházunk a Duna-vendégház Zebegény egyik legszebb fekvésű vízparti ingatlana, központi helyen, patinás környezetben. Pihenés közben a szobákban is hallható a víz hullámzása, gyönyörű naplementék teszik varázslatossá a tájat. Egy két fős és egy három fős apartman áll a vendégek rendelkezésére. Az apartmanokhoz hatalmas társalgó, kábeltévé, egy jól felszerelt közös konyha, saját fürdőszoba, saját körpanorámás (30: m2) dunai terasz, külön bejáratú, a Dunára néző, tágas földszinti szoba tartozik, kényelmes fekvőhelyekkel. Az ár 3. 500. - Ft/fő/éjszaka, mely az idegenforgalmi adót nem tartalmazza. Kitűnő levegőjű vízi sportokra, túrázásokra, kerékpározásra, horgászásra alkalmas helyen kínálunk lehetőséget a pihenésre, kikapcsolódásra. Látogasson el hozzánk, szeretettel várjuk vendégházunkban!

Duna vendégház

2 hálószoba, 5 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
2 fürdőszoba
2 terasz
3500,-Ft/fő/éjtől

Duna vendégház

hálószoba, 5 férőhely
3500,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Zebegény

Napraforgó utca 2. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu