Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Apartmankiadás Zalakaroson - JANKÓ APARTMANHÁZ

Az egyéni erkélyes, egylégterű 2 fős (ára 3950 Ft/fő/éj) és a kétszobás 3 fős apartmanok (ára 3800 Ft/fő/éj) a Jankó Apartmanház udvari főépületében találhatók. Minkét apartmantípus pótágyazható szobánként max. 1 gyermek részére (ára: 1800 Ft/fő/éj) 14 éves korig. A megadott árak főszezoni árak, elő-utószezon olcsóbb, kiemelt szezon drágább A szobában kényelmes ágyak, prakrtikus bútorok, fotel, asztal, székek, külön olvasólámpák és falifogas van továbbá minden szobában síkképrnyős TV van 200 csatornával. Fürdő-Wc tartozik az apartmanhoz fürdőszobaszekrénnyel, mosdóval, zuhanyzóval, toalettpapírt, kézmosót, Wc fertőtlenítőt, ágyneműt és személyenként 2 db törölközőt adunk. A tetőtéri 1 fős (ára: 7200 Ft/fő/éj) vagy 2 fős (ára 3950 Ft/fő/éj) apartmanok a Jankó Apartmanház utcai épületében találhatók. Az apartmanban egyéni klíma van, felszereltségük hasonló mint a fentieké. Az apartmanokhoz közös, udvarra néző nagyméretű fedett terasz, valamint utcára néző erkély tartozik asztalokkal, székekkel, ruhaszárító állványokkal. Minimum éjszakák száma: Elő-Utószezon 2 éj, Főszezon 3 éj, Kiemelt szezon 4 éj. Zalakarosról Zalakomár felé kiépített kerékpárúton érhető el a kápolnapusztai bivalyrezervátum (8 km), mely fontos szerepet játszik a faj fennmaradásában, génállományának megőrzésében. A Kis-Balaton déli partja mentén érjük el a Kányavári-Szigetet (12 km), melynek tanösvényén lehet bejárni és kilátójából megfigyelni a tájvédelmi körzet madárvilágát, egyéb természeti szépségeit. Zalakaros-Behiákpusztán (1 km) lehetőség van lovaglásra, kezdőknek futószáron, haladóknak lovardában és tereplovaglásra gyönyörű környezetben. Sétakocsikázás, hegyi pincés esték és évente díjugrató versenyek gazdagítják a programot. Tengerünk a Balatonˇ~25 km. -re Hévíz és a műemlékekben gazdag Keszthely ~30 km. -re, Nagykanizsa~18 km. -re, Szlovénia és a Horvát határátkelő ~50 km. -re, a megyeszékhely Zalaegerszeg 60 km. -re van tőlünk. Horgászatot kedvelőknek a galamboki horgásztó (2 km), a miháldi horgásztó (8 km), Kis-Balaton déli oldalán a Kányavári-Sziget, északi oldalán a zalavári út melletti rész (15 km) nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra. Zalakaroson a helyi utazási irodákban országon belüli és közeli országokba szervezett 1 napos utazásokra lehet befizetni. Zalakarosra könnyű eljutni az M7-es autópálya zalakomári lehajtóját elhagyva a 71-es uton Zalakomáron keresztül, vagy a 71-es úton továbbhaladva Galambokon keresztül. Vonattal érkező vendégeinknek célszerű Zalakomárban leszállni és menetrend szerint közlekedő járatokkal jönni a zalakarosi autóbuszpályaudvarig. Nagykanizsáig vonattal utazók az óránként közlekedő autóbuszokkal 25 perc alatt érhetik el Zalakarost. Zalakarosra naponta indulnak távolsági autóbuszjáratok is szinte az ország minden részéből.

tetőtéri klímás apartmann

1 hálószoba, 1 férőhely
1 konyha
1 fürdőszoba
1 terasz
7200,-Ft/fő/éjtől

tetőtéri klímás apartman

1 hálószoba, 2 férőhely
1 konyha
1 fürdőszoba
1 terasz
3900,-Ft/fő/éjtől

Apartman 2 fő

1 hálószoba, 2 férőhely
1 konyha
1 fürdőszoba
1 erkély
3900,-Ft/fő/éjtől

Apartman (2 fő +1 gy.pótágy)

1 hálószoba, 3 férőhely
1 konyha
1 fürdőszoba
1 erkély
3200,-Ft/fő/éjtől

Kétszobás apartman 3 fő

2 hálószoba, 3 férőhely
1 konyha
1 fürdőszoba
1 erkély
3800,-Ft/fő/éjtől

Kétszobás ap.-n 3 fő+1 gy

2 hálószoba, 4 férőhely
1 konyha
1 fürdőszoba
1 erkély
3300,-Ft/fő/éjtől

Kétszobás ap.-n 3 fő +2 gy

2 hálószoba, 5 férőhely
1 konyha
1 fürdőszoba
1 erkély
3000,-Ft/fő/éjtől
AKCIÓ!
Kétszemélyes apartman ára 2 főre elő-utószezonban 7500 Ft/apartman, kiemelt szezonban 8100 Ft/apartman. Pótágyazott kétszemélyes apartmanban ára elő-utószezonban 2 fő + 1 gyermek részére (14 évig) 9300 Ft/apartman, kiemelt szezonban 9900 Ft/apartman. Kétszobás apartmanban ára elő-utószezonban 3 főre 11100 Ft/apartman, kiemelt szezonban 12000 Ft/apartman. Pótágyazott kétszobás apartman ára 3 fő+1 gyermek részére pótágyon (max. 14 évig) elő-utószezonban 12600 Ft/apartman, kiemelt szezonban 13800 Ft/apartman. Pótágyazott kétszobás apartman ára 3 fő+2 gyermek részére pótágyon (max. 14 évig) elő-utószezonban 14100 Ft/apartman, kiemelt szezonban 15600 Ft/apartman.
SZÉP kártyát elfogadunk!

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

A JANKÓ APARTMANHÁZ a zalakarosi fürdőtől 800 m-re működik egész évben. ABC 50 m. -re, cukrászda 150 m. -re, a legközelebbi étterem 200 m. -re van. Az apartmanokhoz egyéni konyha-fürdõ-Wc és erkély vagy terasz tartozik kertibútorokkal. Az udvarban ingyenes zárt parkoló van, a szállás egész területén és a szobákban ingyenes a Wi-fi, SZÉPKÁRTYÁT ELFOGADUNK! Az udvarban fedett kertipavilon szolgálja vendégeink további kényelmét, asztalokkal, padokkal, székekkel és hintaággyal. A szobában kényelmes ágyak, prakrtikus bútorok, fotel, asztal, székek, külön olvasólámpák és falifogas van és minden szobában síkképernyős TV van 200 csatornával. Fürdő-Wc tartozik az apartmanhoz fürdőszobaszekrénnyel, mosdóval, zuhanyzóval, toalettpapírt, kézmosót, Wc fertőtlenítőt, ágyneműt és személyenként 2 db törölközőt adunk. A tetőtéri 1 fős (ára: 7200 Ft/fő/éj) vagy 2 fős (ára 3900 Ft/fő/éj) apartmanok a Jankó Apartmanház utcai épületében találhatók. Az apartmanban egyéni klíma van, felszereltségük hasonló mint a fentieké. Az apartmanokhoz közös, udvarra néző nagyméretű fedett terasz, valamint utcára néző erkély tartozik asztalokkal, székekkel, ruhaszárító állványokkal. Zalakarosról Zalakomár felé kiépített kerékpárúton érhető el a kápolnapusztai bivalyrezervátum (8 km), mely fontos szerepet játszik a faj fennmaradásában, génállományának megőrzésében. A Kis-Balaton déli partja mentén érjük el a Kányavári-Szigetet (12 km), melynek tanösvényén lehet bejárni és kilátójából megfigyelni a tájvédelmi körzet madárvilágát, egyéb természeti szépségeit. Zalakaros-Behiákpusztán (1 km) lehetőség van lovaglásra, kezdőknek futószáron, haladóknak lovardában és tereplovaglásra gyönyörű környezetben. Sétakocsikázás, hegyi pincés esték és évente díjugrató versenyek gazdagítják a programot. Tengerünk a Balatonˇ~25 km. -re Hévíz és a műemlékekben gazdag Keszthely ~30 km. -re, Nagykanizsa~18 km. -re, Szlovénia és a Horvát határátkelő ~50 km. -re, a megyeszékhely Zalaegerszeg 60 km. -re van tőlünk. Horgászatot kedvelőknek a galamboki horgásztó (2 km), a miháldi horgásztó (8 km), Kis-Balaton déli oldalán a Kányavári-Sziget, északi oldalán a zalavári út melletti rész (15 km) nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra. Zalakaroson a helyi utazási irodákban országon belüli és a közeli országokba szervezett különféle 1 napos utazási programokra lehet befizetni. Zalakarosra könnyű eljutni az M7-es autópálya zalakomári lehajtóját elhagyva a 71-es uton Zalakomáron keresztül, vagy a 71-es úton továbbhaladva Galambokon keresztül. Vonattal érkező vendégeinknek célszerű Zalakomárban leszállni és menetrend szerint közlekedő járatokkal jönni a zalakarosi autóbuszpályaudvarig. Nagykanizsáig vonattal utazók az óránként közlekedő autóbuszokkal 25 perc alatt érhetik el Zalakarost. Zalakarosra naponta indulnak távolsági autóbuszjáratok is szinte az ország minden részéből.

Zalakaros

Hegyalja utca 14 kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu