Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Panorámás balatoni nyaraló

Fenyveserdővel körbe határolt hegyoldal, tiszta levegő, madárfütty, csodálatos balatoni panoráma - mindez Vonyarcvashegy, a Judit vendégház! Ha szeretné a valódi pihenést, kikapcsolódást megtapasztalni, gyönyörü környéken barangolni, sok -sok turisztikai látványosságot felkeresni, de szeretné a nyári balatoni nyüzsgést is megtapasztalni, ha fontos, hogy csak Önök tartózkodjanak a nyaralóban, akkor hívjon, keressen bennünket! Jól felszerelt nyaralónkban várjuk Vendégeinket május 10- től szeptember 20 ig. Férőhely: 6 - 8 fő Keressenek bennünket, igérjük nem fognak csalódni, kellemes nyaralásban lesz részük, s felejthetetlen emlékekkel lesznek gazdagabbak! Előre bejelentkezés szükséges. Foglalás: minimum 1 hét időtartamra és az egész ház.

Judit vendégház

3 hálószoba, 8 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
2 fürdőszoba
3 erkély
2 terasz
3500,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Az egész ház egyben kerül kiadásra, tehát az éppen bérlő vendégeken kívül más vendég nem tartózkodik ott. A ház 6-8 férőhelyes, minimum 6 éjszakára bérelhető. A bérleti díj 30000 Ft, mely független a személyek számától Minden esetben előleget kérünk, a teljes összeg 30 %-át felvett kapcsolat után a megadott számla számra.

Vonyarcvashegy

Hegyalja 26 kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu