Kontaktmentes, nem kell osztozni senkivel!

Panorámás balatoni nyaraló

Apartman szállás Vonyarcvashegy Hegyalja 26 Tetszik? Megosztaná? Kattintson!

Fenyveserdővel körbe határolt hegyoldal, tiszta levegő, madárfütty, csodálatos balatoni panoráma - mindez Vonyarcvashegy, a Judit vendégház! Ha szeretné a valódi pihenést, kikapcsolódást megtapasztalni, gyönyörü környéken barangolni, sok -sok turisztikai látványosságot felkeresni, de szeretné a nyári balatoni nyüzsgést is megtapasztalni, ha fontos, hogy csak Önök tartózkodjanak a nyaralóban, akkor hívjon, keressen bennünket! Jól felszerelt nyaralónkban várjuk Vendégeinket május 10- től szeptember 20 ig. Férőhely: 6 - 8 fő Keressenek bennünket, igérjük nem fognak csalódni, kellemes nyaralásban lesz részük, s felejthetetlen emlékekkel lesznek gazdagabbak! Előre bejelentkezés szükséges. Foglalás: minimum 1 hét időtartamra és az egész ház.

Judit vendégház

8 férőhely, 3 hálószoba
1 nappali, 1 konyha, 1 étkező, 2 fürdőszoba, 3 erkély, 2 terasz
3750,-Ft/fő/éjtől
Abszolut koronavírus mentes nyaraló,mindig csak az áééen befoglalt család veszi igénybe,tehát más vendég nem tartózkodik a házban,de az udvarban,a kertben sem!Velünk,mint tulajdonosal is csak érkezéáskor a kulcs átadásakor találkozik a vendég.Szomszédok távolabb laknak

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot! 32000 Ft, mely független a személyek számától Minden esetben előleget kérünk, a teljes összeg 30 %-át felvett kapcsolat után a megadott számla számra.

Vonyarcvashegy

Hegyalja 26 kiadó apartman

Vonyarcvashegyi apartmanok a Szállás.hu oldalán! Részletek...
Szállásadóknak

Feltételek Impresszum Adatvédelem Sütik

© 2011-2020 kiadoapartman.hu
Nem kerül pénzbe és nem is fog!
Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...nem