Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Üdüljön, horgásszon, túrázzon a csodálatos Tisza-tó mellett!

Szeretnél kikapcsolódni? Teljesen kivonni magad a forgalomból? Aludni egy lakóhajón a Tiszán? Akkor neked találták ki az András Horgásztanyát Tiszanána-Dinnyésháton. Ebben a Tisza parttól 500 méterre lévő vendégházban nem kell attól félni, hogy utolér a civilizáció. Ha lejössz, horgászhatsz, csónakázhatsz, kajakozhatsz, kenuzhatsz a Tiszán és a Tisza-tavon. Bejárhatod túravezetővel a természetvédelmi területeket szárazon és vízen. Ha pedig teljes nyugalmat akarsz, akkor kiköltözhetsz a Tiszán lévő lakóhajóinkra. A Tisza-tó mellett, Tiszanánán, csendes, falusi környezetben található András vendégház április 1-október 31-ig várja a pihenni, horgászni, túrázni, kikapcsolódni vágyó kedves vendégeket. A vendégházban 3 szoba, fürdőszoba jól felszerelt konyha biztosítja 8-10 fő részéra a gondtalan pihenést. A házigazda tiszai halételekkel kényezteti gyomrukat és csodás hajós kiránduláson mutatja be a tó szépségeit. Szolgáltatásaink: Az udvaron fedett pihenő lett kialakítva, ahol kéményes tűzrakóhelyen lehet bográcsozni, grillezni, tárcsán sütni, halat füstölni. A pihenést kerti bútorok, hintaágy, napozóágyak biztosítják. A szabadidő aktív eltöltéséhez kerékpárok, túra kajak, túra kenu, darts, csocsó, tévé, kártyák, szövőszék áll a kedves vendégek rendelkezésére. A vendégház bababarát, állatbarát, SZÉP-kártya elfogadóhely. Fakultatív programok: vízitúrák, ornitológiai túrák, horgászat, strandolás, kerékpározás, vízi erőmű látogatás, termál gyógyfürdők, Hortobágyi Nemzeti Park stb. Túrák szervetését, lebonyolítását vállalom szárazon (kerékpárral) és vizem (jól felszerelt 10 személyes kirándulóhajóval, kajakkal, kenuval).

András Horgász Vendégház

3 hálószoba, 8 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
3 erkély
1 terasz
3000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Gyermek kedvezmény: 0-3 éves korig ingyenes, 3-8 éves korig 50%ár. Vendég érkezése 16 órától, vendég távozása 10 óráig. Bérelhető: horgászcsónak motorral: 6. 000. -Ft/nap+benzin Két személyes lakóhajó motorral: 7. 000. -Ft/nap+benzin Négy személyes lakóhajó (felszerelt konyha, bio WC ) 11. 000. -Ft/nap

Tiszanána

Fő út 152 kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu