Engedjék meg, hogy Ön és Családja figyelmébe ajánljuk az 1999-ben megnyitott új kempingünket, mely a gyógyvizéről híres Thermál-fürdővel szemben, kellemes környezetben várja a pihenésre, szórakozásra, kikapcsolódásra vagy kalandra vágyó, vízisportot is kedvelő látogatóit.

Kiadó apartman szállás Tiszafüred Fürdő út 21. Tetszik? Megosztaná? Kattintson!

Jöjjön és töltsön el pár felejthetetlen napot nálunk és élvezze vendégszeretetünket. Nyugodt, csendes utcában lévő apartmanunkban, közel a Tisza-tó vízéhez, felüdülés lesz minden eltöltött perc. A Tisza-tó vadregényes szigetén, festői környezetben várjuk azokat, akik nem a megszokott pihenésre vágynak. Az ártéren, mintegy 20 hektáron épült Robin KalandSziget kicsiknek és nagyoknak egész napos szórakozási lehetőséget kínál mászótoronnyal, minigolffal, íjászpályával, tanösvénnyel, triálpályával, erdei kötélpályával és további izgalmakkal.

Apartman I. földszinti

8 férőhely, 2 hálószoba
1 konyha, 1 étkező, 1 fürdőszoba, 1 terasz
3500,-Ft/fő/éjtől

Apartman II. tetőtéri

8 férőhely, 1 hálószoba
1 konyha, 1 étkező, 1 fürdőszoba
3500,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot! Apartman I. (2db 4 ágyas) 1-4 főig 14. 000, - Ft/éjszaka, 5. főtől + 3. 500, - Ft/fő/éj Apartman II. (tetőtér, 8 ágy) 1-4 főig 14. 000, - Ft/éjszaka, 5. főtől + 3. 500, - Ft/fő/éj Idegenforgalmi adó (18 éven felülieknek) 450 Ft / fő / éj Higiéniás blokk: Zuhanyzó melegvízzel (férfi, női), mosdó melegvízzel, WC (férfi, női), elektromos csatlakozás, ivóvíz csatlakozás, mosogató melegvízzel, hűtőszekrény, rezsó. Egyéb igénybevehető szolgáltatások: Hintaágy, bográcsolásra, szalonnasütésre kijelölt hely. A kemping vendégei részére zárt parkoló használható díjmentesen. Foglalási díj: 1 éjszaka, melyet a foglalástól számított 3 munkanapon belül kérjük átutalni a 70100011-15233392-00000000 sz. bankszámlára. A közleményben kérjük megadni a foglaló nevét és a foglalási időszakot. Az átutalásról a bizonylatot kérjük hozzák magukkal.

Tiszafüred

Fürdő út 21. kiadó apartman

Tiszafüredi apartmanok a Szállás.hu oldalán! Részletek...
Szállásadóknak

Feltételek Impresszum Adatvédelem Sütik

© 2011-2020 kiadoapartman.hu
Nem kerül pénzbe és nem is fog!
Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...nem