Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Apartman Tavi-lak a Tisza-tavon

Apartman Tavi-lak A Tisza-tavi paradicsomban egyedül álló programok, nyugalom, pihenés és kikapcsolódás várja az Apartman Tavi lakban. Az Apartman 600 m-re fekszik a Tisza-tó mellett, központi, ugyanakkor csendes és nyugodt környezetben. Vendégeink pihenését programjaink közül a Tavi túra szolgáltatás teszi felejthetetlenné, mely a National Geographic partnere. Szállásunkon a zárt kocsi beállók, kerti bútorok, szalonnasütők, vendégeink nyugalmát és szabadban való pihenését biztosítják. Az erkélyes szobák tévével felszereltek, az étkezőben minden megtalálható, amire egy háziasszonynak szüksége lehet. Apartmanunk 7 főt tud elhelyezni kényelmesen, pótággyal. Tisztálkodásra zuhanyzó és wc áll rendelkezésre. Hosszabb idő eltöltése esetén, egyszeri kedvezményes programot tudunk biztosítani. Harmónia és felejthetetlen kikapcsolódás várja kedves vendégeinket!

Apartman Tavi-lak

2 hálószoba, 7 férőhely
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
2 erkély
3000,-Ft/fő/éjtől
AKCIÓ!
Gyermekek 0-3-ig ingyenes, 4-7-ig félár.

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

A közölt ár maximális kihasználtság esetén értendő és nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót, mely 18 éven felülieknek napi 450, -/fő

Tiszafüred

Örvényi út 68/a kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu