A Tisza-tó fővárosában, Tiszafüred legszebb részén, a Termál-fürdő közvetlen szomszédságában, család-, és bababarát környezetben változatos programlehetőségekkel várjuk Önt, családját és barátait korszerű és hangulatos apartmanházainkban!

Kiadó apartman szállás Tiszafüred Fürdő utca 19. sz. Tetszik? Megosztaná? Kattintson!

A családbarát Tiszavirág Apartman a tiszafüredi Termálfürdővel szemben, csendes, zöldövezeti környezetben helyezkedik el. Elég távol a mozgalmas Tisza-tó tiszafüredi partszakaszától ahhoz, hogy az éjszakai bulik és rendezvények hangos kavalkádja ne zavarja Vendégeink nyugodt pihenését, de elég közel ahhoz, hogy gyalog akár 10 perc séta után már a vízparton találjuk magunkat! Vendégházak száma: 2 Apartmanok száma: 3 Szobák száma (összes): 10 szoba Apartmanunk területén belűl 4 különálló, kényelmes, tiszta, jól felszerelt házban 10 szobával várjuk a magányos utazóktól, a nagycsaládosokon át, a nagyobb baráti társasággal érkező pihenni, sportolni vágyó Vendégeinket! Tiszafüred turisztikailag legjobb zónájában komplett-, felszerelt és kulcsrakész apartmanok bérleti lehetőségével várjuk Önöket! A Tisza-tó és a szabadstrand, a tiszafüredi Termál-fürdő megannyi szolgáltatásával a szálláshelyhez 300 m-es távolságon belűl van. Minden fontos városi helyszín vagy bevásárlási lehetőség gyalog könnyedén elérhető. Az aktív időtöltéshez nem csak Tiszafüred, de a környező települések (mint Hortobágy vagy Poroszló) is megannyi színes programlehetőséggel és látnivalóval járulnak hozzá.

Tiszavirág-vendégház

10 férőhely, 4 hálószoba
1 nappali, 1 konyha, 1 étkező, 2 fürdőszoba, 1 terasz
3700,-Ft/fő/éjtől

Tavirózsa-ház

4 férőhely, 2 hálószoba
1 nappali, 1 konyha, 1 étkező, 1 fürdőszoba, 1 terasz
4000,-Ft/fő/éjtől

Szitakötő-ház

5 férőhely, 2 hálószoba
1 nappali, 1 konyha, 1 étkező, 1 fürdőszoba, 1 terasz
4000,-Ft/fő/éjtől

Kilátó-ház

7 férőhely, 2 hálószoba
1 nappali, 1 konyha, 1 étkező, 2 fürdőszoba, 1 terasz
3500,-Ft/fő/éjtől
SZÉP kártyát elfogadunk!

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot! Apartmanunkban több mint 20 személyre szabható kedvezményes csaomaggal, belső parkolási lehetőséggel, megannyi ingyenes kényelmi szolgáltatással és egy feledhetetlen üdülés ígéretével várjuk Önöket, amihez még OTP SZÉP kártyájukat, is felhasználhatják! Bővebb információkért, vagy ajánlatkérésért keressenek bennünket a weben bizalommal! Tiszavirág Apartmanok | Tisza-tó

Tiszafüred

Fürdő utca 19. sz. kiadó apartman

Tiszafüredi apartmanok a Szállás.hu oldalán! Részletek...
Szállásadóknak

Feltételek Impresszum Adatvédelem Sütik

© 2011-2020 kiadoapartman.hu
Nem kerül pénzbe és nem is fog!
Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...nem