Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Pihenés a Mátra lábánál

Egertől mindössze 20 km-re festői környezetben található ez az istállóból átalakított gyönyörű Vendégház. A vendégház egy 1600 m2-es telken található, így a kedves vendég bátran magával hozhatja háziállatát is, az bizonyára nem fog bezártsági érzéstől szenvedni: ) Fontos kiemelni, hogy a vendéglátó nem itt lakik, a pihenni vágyónak így nem kell attól tartania, hogy nyugalmát folyton megzavarják. Mi, a vendéglátók csupán a főépületet és a telek gondozása céljából tartózkodunk ott időnként és csakis a szükséges ideig (ha a vendég úgy kívánja, akkor csak előre egyeztetett időpontban). A környéken rengeteg a látnivaló. Ha Ön rendelkezik GPS-el, akkor akár kipróbálhatja a geocachinget is. A környék látnivalói a teljesség igénye nélkül: Verpeléti várdomb (2 km): Egyedülálló szépségű úgynevezett parazitavulkán, melyből Európában mindössze kettő található (a másik Szicíliában) (A területen geocashing pont található. ) Verpelét (3 km): Kovácsműhely, ahol a legenda szerint maga Mátyás király is patkoltatta lovát. A horgászni vágyóknak tökéletes célpont lehet a település melletti völgyben található horgásztó. Fürdő Demjénben (15 km): Itt található a termálvizes fürdő, mely segít ellazulni testnek és léleknek egyaránt. Kiegészítő szolgáltatásként a vendég szaunázhat és akár masszázst is kérhet. Mindenképpen érdemes ellátogatni ebbe a fürdőbe. Templom Tarnaszentmárián (0 km): Ez a kis templom Magyarország legrégebbi és még ma is működő temploma. A dokumentumok szerint egyik Árpádházi király esküvőjének, és számos tanácskozás színhelye. (A területen geocashing pont található. ) Kékestető (35 km): Csodálatos a kilátás Magyarország legmagasabb pontjáról. Aki ide ellátogat az ország tetején érezheti magát: ) Eger (20 km): Felsorolni is sok annyi a látnivaló. Pl. : Szépasszony-völgy, Bazilika, Líceum, Egri vár stb. Sirok (7 km): Igazán gyönyörű felújított várrom.

Nyírfa

1 hálószoba, 2 férőhely
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 erkély
1 terasz
4000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

A szobában két pótágy elhelyezhető. Ingyenes Sat Tv családi csomag és internet-hozzáférés. Zárt parkoló, nyársalási, bográcsolási lehetőség. Gyermek és állatbarát szálláshely. Horgászási lehetőség a szálláshely közelében.

Tarnaszentmária

Egri út 11. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu