Kontaktmentes, nem kell osztozni senkivel!

A csend és nyugalom szigete, családoknak, horgászoknak. Közvetlen vízparti!

Apartman szállás Szentes Magyartés tanya 26 Tetszik? Megosztaná? Kattintson!

A ház 210-ben épült 4szobás minden szoba fürdőszobás wc-s, teraszos vízre néző. Nagy nappali, jól felszerelt konyha, fedett terasz szolgálja a vendégek kényelmét. Minden igényt kielégítő kényelem az érintetlen természet közepén! Ezen a vidéken a legtöbb a napos órák száma. A víz nem csak horgászásra. de fürdésre is alkalmas. A kert hatalmas gondozott, a parkoló zárt. Az udvarban tyúkok kapírgásznak, biztosítva a hús és tojás szükségletet. Aki eddig ránk talált még senki sem bánta meg, legyen Ön a következő próbálja ki a Nyugi tanyát a csend és nyugalom szigetét! A szállásfejlesztési támogatásnak köszönhetően, beszereztünk bútorokat, TV, porszívó, mosógép. Ablakra redőny, kiváló horgász csónak, kültérre kiülő és járda építés. Teljes ház hűtő-fűtő klímával lett felszerelve. A klíma használat plusz költséggel jár. Sajnos ettől az évtől kezdődően nem lehetséges a horgászoknak napijegyet helyben adni! Csak az online vásárlási lehetőség van. A MOHOSZ oldalán van erre felület vagy aki akarja a saját egyesületénél is segítséggel be tudja szerezni bármelyik hivatalos horgászhelyre elővételben is.

nyugi tanya

10 férőhely, 4 hálószoba
1 nappali, 1 konyha, 1 étkező, 4 fürdőszoba, 2 erkély, 2 terasz
3600,-Ft/fő/éjtől
AKCIÓ!
Csomag ajánlat. Kedvezményes családi és baráti kikapcsolódás, nyaralás, minimum 4 éjszaka, a felső határ korlátlan. 8 fő esetén a ház ára 32 000Ft+IFA/éjsz. 10 fő esetén a ház ára 36 000Ft+IFA/éjsz Az érkezés napján a pihenni vágyókat frissen főzött gulyás vagy raguleves várja. A stég és csónak használat ingyenes. A csomag ajánlat a szilveszteri időszakot/dec. 28-jan 3. -ig/ kivéve egész évben érvényes. Szilveszterre más ár érvényes 4 éjszakára 8-10 fő számára a ház ára: 160 000Ft+IFA 3 éjszakára 8-10 fő számára a ház ára: 120 000Ft+IFA 2 éjszakára 8-10 főszámára a ház ára: 80 000Ft+IFA A gulyás vagy raguleves ajánlat ekkor is érvényes.
Minden vendég után alapos fertőtlenítő takarítást végzünk.Ágyneműt és textiliákat fertőtlenítő mosószerrel mossuk.A vendégek számára is biztosított a fertőtlenítő szerek használata/felület,kéz,felmosás./ A szállásfejlesztési támogatásnak köszönhetően,fertőtlenítő germicid lámpa került beszerzésre.Hordozható és minden helyiséget külön tudunk kifertőtleníteni.

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot! Gyermekeknek egy éves kor alatt ingyenes. Grillezési, bográcsozási lehetőség. Itt vidrával és jégmadárral is találkozhat a mezők szokásos állatain kívül. Hal minden itt honos faja megtalálható télen is lehet fogni csukát, süllőt. Itt megtanulhatják a gyerekek. hogy honnan származik az ízletes gyümölcs és a finom csirkesült. A HÁZ NOVEMBER 1 ÉS FEBRUÁR 28 KÖZÖTTI IDŐSZAKBAN ZÁRVA TART a megnövekedett rezsi költségek miatt. NTAK azonosító: MA20003316

Szentes

Magyartés tanya 26 kiadó apartman

Szentesi apartmanok a Szállás.hu oldalán! Részletek...
Szállásadóknak

Feltételek Impresszum Adatvédelem Sütik

© 2011-2022 kiadoapartman.hu
Nem kerül pénzbe és nem is fog!
Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...nem