A csend és nyugalom szigete, családoknak, horgászoknak. Közvetlen vízparti!

Apartman szállás Szentes Magyartés tanya 26 Tetszik? Megosztaná? Kattintson!

A ház 210-ben épült 4szobás minden szoba fürdőszobás wc-s, teraszos vízre néző. Nagy nappali, jól felszerelt konyha, fedett terasz szolgálja a vendégek kényelmét. Minden igényt kielégítő kényelem az érintetlen természet közepén! Ezen a vidéken a legtöbb a napos órák száma. A víz nem csak horgászásra. de fürdésre is alkalmas. A kert hatalmas gondozott, a parkoló zárt. Az udvarban tyúkok kapírgásznak, biztosítva a hús és tojás szükségletet. Aki eddig ránk talált még senki sem bánta meg, legyen Ön a következő próbálja ki a Nyugi tanyát a csend és nyugalom szigetét!

nyugi tanya

10 férőhely, 4 hálószoba
1 nappali, 1 konyha, 1 étkező, 4 fürdőszoba, 2 erkély, 2 terasz
3000,-Ft/fő/éjtől
AKCIÓ!
Csomag ajánlat. Kedvezményes családi és baráti kikapcsolódás, nyaralás, minimum 2 éjszaka, a felső határ korlátlan. 8 fő esetén a ház ára 24 000Ft+IFA/éjsz. 10 fő esetén a ház ára 28 000Ft+IFA/éjsz Az érkezés napján a pihenni vágyókat frissen főzött gulyás vagy raguleves várja. A stég és csónak használat ingyenes. A csomag ajánlat a szilveszteri időszakot/dec. 28-jan 3. -ig/ kivéve egész évben érvényes. Szilveszterre más ár érvényes 4 éjszakára 8-10 fő számára a ház ára: 100 000Ft+IFA 3 éjszakára 8-10 fő számára a ház ára: 80 000Ft+IFA 2 éjszakára 8-10 főszámára a ház ára: 80 000Ft+IFA A gulyás vagy raguleves ajánlat ekkor is érvényes.

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot! Gyermekekre megbeszélés alapján kedvezmény lehetséges. Grillezési, bográcsozási lehetőség. Itt vidrával és jégmadárral is találkozhat a mezők szokásos állatain kívül. Hal minden féle megtalálható télen is lehet fogni csukát, süllőt. Itt megtanulhatják a gyerekek. hogy honan származik az izletes gyümölcs és a finom csirkesült.

Szentes

Magyartés tanya 26 kiadó apartman

Szentesi apartmanok a Szállás.hu oldalán! Részletek...
Szállásadóknak

Feltételek Impresszum Adatvédelem Sütik

© 2011-2020 kiadoapartman.hu
Nem kerül pénzbe és nem is fog!
Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...nem