Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Szentesen otthonosan felszerelt ház, 3-10 fős csoportoknak.

Apartmanházunk Szentes város szívében helyezkedik el, a környék csendes, nyugodt mely kellemes kikapcsolódást biztosít vendégeink számára. Néhány percnyi sétára élelmiszerbolt, pékség, zöldséges, játszótér található. Az épülettel szemben ingyenesen parkolhat autójával. A Csiga apartmanházban 10 fő elhelyezését tudjuk biztosítani az alább felsoroltak szerint. Az épületben 2 fürdőszoba és 4 szoba áll rendelkezésre, ebből 3db 2 ágyas, 1db 3 ágyas. Az egyik kétágyas szobának saját erkélye van és légkondicionálóval rendelkezik, a három ágyas szobánk szintén légkondicionált. A szobák szőnyegpadlóval fedettek, szépen bútorozottak, ágyneművel törülközővel ellátottak. Elsősorban öt vagy annál több főből álló csoportok vagy nagyobb családok elhelyezésében tudunk rendkívül kedvező áron szolgáltatni. A teljes házat egyben adjuk ki, egy időben csak egy csoportot fogadunk.

Csiga Apartmanház

4 hálószoba, 10 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
2 fürdőszoba
1 erkély
1 terasz
2200,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Gyermekkedvezmény: 4 éves kor alatti gyermekét fizetésmódtól függetlenül, ingyenesen fogadjuk. Szállás elhagyás határidejének kiterjesztése de. 10: 00-ról, du. 15: 00-ra: 2000, - Ft. Egyszeri és a teljes épületre szóló díj. Idegenforgalmi adó (IFA) mértéke: személyenként és vendégéjszakánként 300 Ft/fő/éj (2011. január 1. -től)

Szentes

József Attila u. 27. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu