Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Pihenésre vágyik jöjjön a Panni Pihenőházba Szentendrére!

Dunakanyar kapujában Szentendrén a festők és a templomok városában van kicsi pihenőházunk! Szentendre belvárosában egy családi házban 3 szobával és 1fürdöszobával várjuk kedves vendégeinket! A szobák 3-2-2ágyasak és szépen fel vannak szerelve ami a vendégeink kényelmét szolgálja! Hütőszekrény, kávéfőző, vízforraló, mikró, tányérok evőeszközök, TV, wifi, hófehér tölközök és természetesen ágyhuzat van minden szobában! Konyha használat nincs! A szobák a tetőtérben vannak! Az udvarunkban parkolási lehetőségük van a vendégeknek! Szép kártyát el tudunk fogadni és ingyenes internett hozzáférésünk is van! Tehát 7 embert tudunk egyszerre lefektettni! Szeretettel várunk minden kedves vendéget akár egy éjszakára is!

Panni Pihenőház Szentendre

1 hálószoba, 2 férőhely
1 fürdőszoba
4000,-Ft/fő/éjtől

Szoba

1 hálószoba, 3 férőhely
4000,-Ft/fő/éjtől

Szoba 2

1 hálószoba, 2 férőhely
4000,-Ft/fő/éjtől
AKCIÓ!
Gyermekeknek 10 éves kortól 100%-os árat kérünk és nem vagyunk állatbarátok!
SZÉP kártyát elfogadunk!

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Árainkban az idegenforrgalmi adó nincs benne! IFA-t a helyszinen kérjük kp-ben ami 420. -Ft/fő/éj 1főnek a szállás 7000Ft/fő/éj

Szentendre

Céh.u.3 kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu