Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Szeged belvárosában a Nemzeti Színháztól és a Stefániától pár lépésre!

Apartmanunk egy nagypolgári lakás ami Szeged történelmi belvárosában, egy 1900 évek elején épült műemlék jellegű ház magasföldszintjén található, bejárata és ablakai a belső kertre néznek. A szálláshely kialakításában és berendezésében igyekeztünk megőrizni az erre utaló stílusjegyeket. Benne két külön bejáratú, egymástól távoli hálószoba LCD-TV, jól felszerelt konyha, mellette külön étkezővel, egy fürdőszoba zuhanyzóval, külön WC található. Kisgyermekes családoknak babaágy ágyneművel, fürdetőkád és etetőszék áll rendelkezésükre. A szállás gyermekeknek 3 éves korig ingyenesen, 3-6 éves kor között 50% kedvezménnyel vehető igénybe! Vendégeink részére igény szerint kedvezményes belépőjegyet biztosítunk a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe valamint a mórahalmi Mini Hungary Parkba. Ingyenes Wi-fi használat! Személy gépkocsival érkező Vendégeink az épület előtt lévő fizető parkolóban, automatában megváltott jeggyel parkolhatnak. A közelben van ingyenes parkolási lehetőség is. A parkolás hétvégén (szombat-vasárnap), illetve ünnepnapokon a belváros teljes területén ingyenes! Kérje személyre szabott árajánlatunkat, ami a Vendégek létszámának és az eltöltött éjszakák függvényében változnak! Egész évben sok szeretettel várjuk Önt és kedves Családját!

Belvárosi Apartman

2 hálószoba, 5 férőhely
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
6000,-Ft/fő/éjtől
AKCIÓ!
A szállás gyermekeknek 3 éves korig ingyenesen, 3-6 éves kor között 50% kedvezménnyel vehető igénybe! Vendégeink részére igény szerint kedvezményes belépőjegyet biztosítunk a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe valamint a mórahalmi Mini Hungary Parkba. Ingyenes Wi-fi használat!
SZÉP kártyát elfogadunk!

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Apartmanunktól kényelmes sétával a belváros minden nevezetessége perceken belül megközelíthető. A Nemzeti Színház, Kamara Színház, Móra Ferenc Múzeum és mögötte a szegedi vár maradványai a közvetlen szomszédságunkban helyezkednek el. Továbbhaladva az 1930-ra felépült, lenyűgöző méretű, 5000 főt befogadó neoromán Püspöki Székesegyház, ismert nevén Fogadalmi Templom és tornyai magasodnak, előtte a velencei Szent Márk tér nagyságú Dóm tér ami nyaranta a nemzetközi hírű Szegedi Szabadtéri Játékok színhelye. Körben nevezetes épületek sora: Püspöki Palota, Hittudományi Főiskola, egyetemi intézmények. A déli harangszó után 9 percig láthatók a Zenélő Óra egyetemi hierarchiát bemutató alakjai. Szeged a napfény, a vizek, a paloták, a szobrok városa, sokak egyetemi, főiskolai tanulmányainak színhelye. Természeti, táji környezetével, a Tisza kanyarulatával tökéletes szimbiózisban, egyedülálló városépítészeti alkotás. Itt található hazánk egyik legszebb, mintaszerűen parkosított tere, a Széchenyi tér. A Városháza központi épületét a szomszédos irodaházzal az 1883-ban épült - Sóhajok hídja - köti össze. Számtalan cukrászda, étterem és halászcsárda várja a gasztronómia szerelmeseit. Jöjjön és töltsön el pár felejthetetlen napot nálunk, és élvezze a napfény városát!

Szeged

Deák Ferenc utca 4. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu