Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Csibész Vendégház télen-nyáron a Siroki vár lábánál

Csibész Vendégház Sirokban a felújított és kivilágított Siroki vár lábánál. A Mátra és a Bükk találkozásánál várja a pihenni kikapcsolódni vágyó vendégeket. Összkomfortos vendégház, zárt udvar, árnyékos terasz, saját medence, ligetes kert sok fával és bokorral, kerti játékok kicsiknek és nagyoknak, kerti sütési és főzési lehetőség. És mind ez a siroki vár lábánál. Bükkszéken megnyílt a fedett termálfürdő télen is fogadja a vendégeket! Környékünkön több vár, múzeum, emlékhely túrázó és kirándulóhely, termál és strandfürdő- még télen is- várja a kedves vendégeket. Nyaralás, hosszú hétvége vagy csak egy kis átutazó országjárás? Mi minden vendéget szívesen fogadunk. wi-fi-s internet használat, digi tv, stb.

Csibész Vendégház

2 hálószoba, 10 férőhely
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 terasz
3400,-Ft/fő/éjtől
SZÉP kártyát elfogadunk!

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Ha már tudja mikor szeretne jönni előre érdeklődjön és foglalja le. Főleg az ünnepnapok és hosszú hétvégék, mert aki hamarabb keres az talál. Ár után kérem érdeklődjön, mert létszámtól függően változik.

Sirok

Ady u. 12 kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu