Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Siófok-Széplak: Nyaralásra, pihenésre 7 fő részére apartman KIADÓ víztől 100 méterre

A vendégház a Balaton déli partján fekszik. Siófok kertvárosi részén Balatonszéplak-felsőn az úgynevezett ezüstparti részen található. A ház kapujából rálátást kapunk a Balatonra. A szobák a ház emeleti szintjén találhatók, mely az udvar felől külső lépcsőn közelíthető meg. A házban 3 szoba, 2 fürdőszoba, mindkettőben mosdó, tusoló és WC. A VENDÉGHÁZUNK 2-3-4 ÁGYAS, mindegyik szobában TV található. A konyha teakonyha jellegű, hűtő, mikró, kávéfőző stb. felszereltségű. Az udvarban parkolási lehetőség. Háziállatot nem áll módunkban fogadni. A vendégházban csak a bejelentkezett és szállásdíjat fizető vendégek tartózkodhatnak. A szolgáltatásunk jellege szálláshely, ennek érdekében a túlzott hangoskodás, erős zenehallgatás, randalírozás, tombolás nem kívánatos. Amennyiben ily módon kíván pihenni, ebben ez esetben nem Én vagyok az Ön szállásadója. SZOBÁNKÉNT IS TUDJUK FOGADNI VENDÉGEINKET.

Silver Vendégház

3 hálószoba, 7 férőhely
1 konyha
2 fürdőszoba
3 erkély
5000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

szabad strand 100 m-re a háztól, csendes környezet, kis gyermekes családnak nem ajánlott a külső lépcső végett, a vendégház június 15-tól szeptember 07. -ig szezonálisan fogadja vendégeit

Siófok

Cinege utca 2/b kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu