Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Kiadó apartman Siófokon csendes környezetben

Szeretettel várjuk Siófokon az Eruska Apartmanban! Szállásunk a város csendes utcájában, nyugodt, pihenésre alkalmas környezetben várja főleg a nagyobb családokat, vagy baráti társaságokat. A városközpont néhány perc sétával elérhető, a Balaton part 5 perc autóval. A környéken több áruház, élelmiszer üzlet, étterem, különleges cukrászda, sporttelep, teniszpálya található. Az apartman egy családi ház emeleti része, mely külön bejárattal rendelkezik. Mindegyik szobánk 2 ágyas, modern bútorozású. 2 szobában tv-vel és internet hozzáférési lehetőséggel /wifi/ biztosítjuk, hogy szabadsága alatt is követhesse a világ eseményeit. Klimatizálás kérésre, külön díjazásért. Zárt udvarunkban biztonságban tudhatja gépkocsiját. Gyerekeknek játszótér, játékokkal. Tisztaság, kényelem, nyugalom, baráti árak, ez a védjegyünk!

Eruska Apartman

4 hálószoba, 8 férőhely
1 konyha
1 étkező
2 fürdőszoba
1 erkély
4000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Májustól szeptember végéig várjuk vendégeinket. Áraink: Májustól június végéig és augusztus 20 után: hétköznapokon/ vasárnaptól szerda éjszakáig / 3800 Ft, csütörtök éjszakától- szombat éjszakáig: 4000 Ft Júliustól, augusztus 20-ig hétköznapokon: 4000 Ft, hétvégén és ünnepnapokon 4200 Ft/fő/éj. Áraink, a Siófokon kirótt 400 Ft-s üdülőhelyi díjat nem tartalmazzák! Szép kártyát nem áll módunkban elfogadni!

Siófok

Devecseri G. u. 21/B kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu