Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Pihenés az Aranyparton!

Üdüljön, pihenjen és kapcsolódjon ki Nálunk a Villa Clarában! Sok szeretettel várjuk kedves Vendégeinket a parthoz közeli ősfás környezetben található modern szálláshelyünkön! A villában 5 apartman szoba van, amely minden komforttal felszerelt ezért a legigényesebbeket is kielégíti. A ház mögötti hangulatos udvaron épített grill, hintaágy, kerti bútorok állnak vendégeink rendelkezésére továbbá ingyenes, zárt parkolót is biztosítunk. Mindegyik szoba televíziókészülékkel felszerelt, valamint a ház egész területén WIFI elérhetőség van.

Két személyes szoba

1 hálószoba, 2 férőhely
1 fürdőszoba
1 erkély
4500,-Ft/fő/éjtől

Három személyes apartman

1 hálószoba, 3 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 fürdőszoba
1 terasz
4500,-Ft/fő/éjtől

Lux szoba

2 hálószoba, 3 férőhely
1 fürdőszoba
2 erkély
4700,-Ft/fő/éjtől

Öt személyes apartman

2 hálószoba, 5 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
2 erkély
1 terasz
5000,-Ft/fő/éjtől

Két személyes szoba

1 hálószoba, 2 férőhely
1 fürdőszoba
1 erkély
4500,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

A VILLA CLARA egész évben várja Kedves Vendégeit, Siófok városában, a Balaton déli partján, amely minden szempontból kiváló hely a szabadidő eltöltésére. A ház az aranyparton kínál magán szálláshelyeket párok, családok és baráti társaságok számára. A villa Siófok idegenforgalmilag legfrekventáltabb negyedében 150 m. -re a Balatontól, a Petőfi sétány közvetlen szomszédságában és 15 percnyi sétára a városközponttól található. A nagy szabad strand ideális és kényelmes fürdőzési lehetőséget nyújt felnőttek és gyermekek számára egyaránt, hiszen a fürdőzők a parttól akár 500m távolságra is élvezhetik a nyár adta örömöket a Balaton homokos partján. A villában 5 apartman szoba van, amely minden komforttal felszerelt ezért a legigényesebbeket is kielégíti. A ház mögötti hangulatos udvaron épített grill, hintaágy, kerti bútorok állnak vendégeink rendelkezésére továbbá ingyenes, zárt parkolót is biztosítunk, valamint van lehetőség kerékpár bérlésére.

Siófok

Tamási Áron utca 5 kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu