Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Kellemes kikapcsolódás a Dunától pár lépésre!

Ráckeve Pest megye déli részén, Budapesttől mintegy 50 km-re található jelentős üdülőközpont. A várost a Ráckevei Duna szeli ketté, két részét pedig egyetlen hídjuk, az Árpád híd köti össze. Ebben a gyönyörű városban található a minden igényt kielégítő üdülőnk. A nyaraló az Orgona utca 41. szám alatt, a Dunától egy utcára, a helyi szabadstrandtól pedig néhány száz méterre található. A ház egy teljes- és egy fél szobából, fürdőszobából, konyhából és folyosóból áll. Tartozik hozzá egy viszonylag nagy, gondozott, füvesített kert, melyben praktikus sütögető, betonozott, fedett kiülő sörpaddal és asztallal, szerszámtároló, kocsibeálló található. Befogadóképességünk jelenleg 5 fő. 3 fő a kisebbik szobában (emeletes ágy és kanapé), 2 pedig a nagyobbikban (kihúzható sarokgarnitúra) tud nyugovóra térni! Ár: 6000. - Ft/éjszaka (1-5 főig)

Ráckevei Üdülő

1 hálószoba, 5 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1200,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Az üdülő 6000 Ft/nap áron kiadó. Szállásfoglalás 30% foglaló befizetésével, a fennmaradó összeget előreutalással vagy érkezéskor készpénzzel kérjük fizetni! Ettől eltérni külön megállapodás esetében lehetséges! Üdülési csekk elfogadóhely!

Ráckeve

Orgona utca 41. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu