Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

˝Itt az ember azt is elfelejti, hogy a világon van. ˝

Perőcsény, Kékszilva Pihenő - védett környezet! Pihenjen a tömegeket vonzó zsúfolt szálláshelyek nyüzsgése nélkül! Szépen felújított, összkomfortos nagy parasztház, 1 kerti apartman és 2 lakókocsi várja kedves vendégeit a Börzsöny ölén az erdő szélén egy pici, csendes faluban, Perőcsényben. Kőház: tornác + nagy terasz, szabad kilátással a hegyekre. Max. 6+2 fő. Különálló szeparált, téliesített, összkomfortos faház. Max. 3 fő. Szomszéd telken önálló angol összkomfortos, fürdőszobás lakókocsik! 2 x 2 fő. Kívánságra biztosítjuk, hogy a szálláson - létszámtól függetlenül - ugyanazon időpontban csak egy csoport/család tartózkodik. A környéken lehet túrázni, vízitúrázni, erdei sétát tenni, horgászni, kisvasutazni, strandolni, helyi múzeumokat látogatni. Augusztusban lecsófesztivál, szeptemberben szüreti felvonulás.

Kékszilva Pihenő

2 hálószoba, 9 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 terasz
4700,-Ft/fő/éjtől

Kékszilva Pihenő kerti apartman

1 hálószoba, 3 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 fürdőszoba
1 terasz
4700,-Ft/fő/éjtől

Lakókocsi

1 hálószoba, 2 férőhely
1 konyha
1 fürdőszoba
4000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Gyermek kedvezményt, egyéjszakás felárat és szükség esetén fűtési felárat alkalmazunk. Autó nélkül érkezőket a buszfordulónál autóval fogadjuk és kikísérjük. Egyetlen személyt is örömmel várunk.

Perőcsény

Dózsa György u. 7. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu