Természetvédelmi területünkön egy 8km-es tanösvény járja körül a 100 hektáros tórendszert, amely számos állat- és madárfajnak ad otthont.

Kiadó apartman szállás Mórahalom VII. Kerület 33. Tetszik? Megosztaná? Kattintson!

A mórahalmi Madarásztó Szegedtől 20 km-re lévő, olyan természetvédelmi terület, ahol 137 madárfaj fordul meg. Ilyen a fattyúszerkő, amely térségünkben a csak itt található tündérrózsa levelein fészkel. Megfigyelhetjük a védett növényzetben megbúvó vadak, hattyú és játékos vidra családok életét. A bekerített ház és kemping területén található: - állatsimogató (etetés, gondozás) - gyerekmedence - trambulin - strandfocipálya - tábortűzrakóhely - grillező, bográcsozó lehetőség van: - horgászni - lovagolni - biciklizni - csónakázni - csocsózni - ping-pongozni Rossz idő esetén lehetőség van film- és sportközvetítésekre, PS és társasjátékozásra, kézműves foglalkozásra. Az emeletes, nádtetős ház kiválóan alkalmas céges rendezvények, baráti társaságok, legénybúcsúk, születésnapok, bemutatók, több napos meetingek lebonyolítására.

Madarásztói Vendégház

20 férőhely, 5 hálószoba
2 nappali, 1 konyha, 1 étkező, 5 fürdőszoba, 1 terasz
2500,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot! A területet lehetőség van kempingezni, melynek díja 1000- Ft/fő. A vendégek magukkal hozhatják házi kedvenceiket!

Mórahalom

VII. Kerület 33. kiadó apartman

Mórahalomi apartmanok a Szállás.hu oldalán! Részletek...
Szállásadóknak

Feltételek Impresszum Adatvédelem Sütik

© 2011-2020 kiadoapartman.hu
Nem kerül pénzbe és nem is fog!
Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...nem