Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Mátra alján, falu közepén hangulatos házban, gyönyörű faluban nyugalomban.

Vendégházunk Mátramindszent központjában áll. A falu a Mátra északi lejtőjére települt, tíz kilométerre Galyatetőtől, és száztíz kilométerre Budapesttől. A község tengerszint feletti magassága 280 méter, de a levegő tisztasága hasonló, mint a Mátra 8-900 méter feletti csúcsain. A faluból minden irányba gyönyörű séták, túrák tehetők erdőn-mezőn, hegyen-völgyön, patakparton.

Almásliget vendégház

4 hálószoba, 15 férőhely
1 konyha
2 fürdőszoba
2 terasz
1666,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Mindig csak egy társaságnak adjuk ki a házat, legyenek akár ketten, akár 15-en. E miatt másak az áraink létszámtól függően: 1-2-3 vendég esetén a teljes ház naponta 9 ezer forint, 4-10 vendég esetén fejenként 2800 forint, efölött pedig naponta 28 ezer forint (tehát ha mondjuk 15-en jönnek, akkor fejenként kevesebb, mint 2000 forint). Erre az összegre csak a fűtés díja jön, melyet fűtési időszakban a gázóra állását figyelembe véve a fogyasztás alapján állapítunk meg. Kutyákat ingyen lehet hozni, a házban van még 4 kerékpár is, melyet ingyen lehet használni.

Mátramindszent

Kossuth tér 9. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu