Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Mofetta szállások, eü-i felügyelet és cukorbeteg, DASH diétás, vegetárius vagy palócos teljes ellátás

A Gondűző 2001 Vendégház Mátraderecske ajánlata: otthonos, családias, stilbútorral berendezett kétágyas, földszinti szállás és igény szerint - vegetárius, cukorbeteg vagy palócos - étkezések biztosítása a mofetta gyógy-gáz kúrára érkező vendégek számára. A Mátraderecskén működő mofetta megmentheti a verőér-szűkületben, cukorbetegségben szenvedők végtagjait az amputálástól. A mofetta enyhülést jelent az érbetegeknek, reumatikus fájdalmaktól, izületi bántalmaktól szenvedőknek. A világon mindenütt elismert gyógymódot eddig nem támogatta az Országos Egészségbiztosítási Pénztár, de 2015. augusztus elsejétől ez megváltozik. Dr. Gyetvai Gyula főorvos elmondta, a beutalóval érkező beteg támogatással kapja a kezelést. Beutalót az a belgyógyász szakorvos adhat, aki ér-, cukor- és szívbeteget kezel, de utalhat a mofettába érsebész, traumatológus, fizioterápiás és rehabilitációs szakorvos is. Így 1700 forint helyett 680 forintot kell fizetni a kezelésért, amit évente kétszer tizenöt alkalommal vehetnek igénybe. Forrás: Nők Lapja.

Standard

1 hálószoba, 1 férőhely
1 nappali
1 fürdőszoba
4500,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Dohányzás a teraszon vagy a pihenőkertben megengedett. Érkezés 14 óra után, elutazás 10 óráig. Foglalható minimun 10 vendég éjszaka.

Mátraderecske

Bem utca 10 kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu