Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Magánszállás, hagyományos Halászház /6/ és Faház /4/főre / csak szezonban/

Csongrád megye közepén a Tisza-parthoz közeli, stílusos szállással és programok ajánlásával várjuk kedves üdülő-vendégeinket. Családbarát és közösségek részére is kiválóan alkalmas, csendes falusi környezetben. A kertben sütő-főző hely kialakítva, zárt udvar játszóhely, sátor felállítható. Horgászat, kalandpark, kerékpártúrák, Tan-ösvény séták. Kis-mesterségek kipróbálása, aktív turizmus. Előzetes egyeztetéssel étkeztetés megoldható. Túravezetést /angolul is / vendég-programokra oda-vissza szállítást 8 főig, 20 főig kerti-partit előzetes egyeztetéssel vállalunk. Egyedi ajánlat, Használd fel a helyben termelt zöldségeket az étkezésekben. /Igényes kert, Bio-kertészet van / Szelid kisállat hozható. Látogatható virágoskertben kis tó aranyhalakkal, retró látvány-környezetben érkezési hely 20-30 főre is lehetséges. Hagyományos bográcsozás, flekkensütés, vegetáriánus étkezési lehetőségggel előzetes egyeztetéssel állunk kedves vendégeink rendelkezésére. Településünk lakói vendégszerető és művészetpártoló emberek, ma is sok alkotó látogat és választ témákat Mártélyról, a Tisza-partról, a fiatalok alkotótáborai 55 éve folyamatosan működnek, melyet Tornyai János emlékére hoztak létre. Népszerüek az öko- tanösvény-túrák, a madár- és vadlesek a fotósok kiváló témái, a gyermekek imádják a Kalandparkot. Lehet csónakot és kerékpárt is kölcsönözni, kiépitett kerékpár utak a környező településekre elvezetnek. Aktiv üdülésre és pihenésre vágyókat is szivesen fogadunk. Túravezetést, sétát, vendégkisérést, a falunk bemutatását angol nyelven is vállaljuk. Sok szeretettel várjuk, ismerjen meg benünket, egyedi élménnyel térhet haza. Szeretettel várjuk a kedves régi és új vendégeinket is, szezonálisan vagyunk nyitva. Fűtési idényben min: 5 nap tartózkodást, Előzetes egyeztetéssel, felárral vállalunk.

Döme Vendégház

3 hálószoba, 5 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
3500,-Ft/fő/éjtől

Faház /retro /

1 hálószoba, 4 férőhely
1 konyha
1 fürdőszoba
1 terasz
3000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Falusi Turizmussal 2001 óta foglalkozunk, a helyi és a környezet bemutatása, ismerkedés, közös programok, a vidéki hagyományok és rejtett látnivalók, természet-fotózás, öko-túra sajátos ˝kitrákoty˝ programjaival, sajnos csak szezonban vagyunk nyitva. Szállásigényét legalább 1 hónappal előbb jelezze, nehogy lemaradjon falusi rendezvényeinkről. Társalgási szinten angolul is beszélünk. A FATOSZ tagjai vagyunk. Gyermek és nagyi-kedvezménnyel, kerékpárkölcsönzéssel, ízes szögedi tájszólással, humorral, helyi speciális ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Jólnevelt kisállat hozható / cica, kutyus, nyuszika, kismadár stb. /

Mártély

Fő u 11 kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu