Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Pihenés a kunok földjén, a Nagykunságban

Zöld környezetben, családi házból kialakított, közös fürdővel, felszerelt konyhával, virágos terasszal áll a vendégeim rendelkezésére. Az udvaron szalonnasütés, bográcsozás, kerti bútorok. Parkolás zárt udvarban. Ideális baráti társaságok és családok részére.

Ibolya Vendégház

3 hálószoba, 7 férőhely
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 terasz
3500,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

SZÉP Kártya elfogadóhely. Kunhegyes a hajdani magyar település a Kunság Észak-keleti részén fekszik, közel a Tisza-tóhoz és a Tiszához. A síkság közepén fekvő 9. 000 fős kisvárosunkat zöldellő kukoricatáblák és acélkéken hullámzó búzamezők övezik. A kunság kincsét (búza) szinte keretbe foglalja a kékeslilás szarkaláb a csillogó búzavirág a tűzpiros pipacs tenger. A rónaság mellett a tikkasztó melegben aranysárgán tündöklő napraforgótáblákat csak az őseink elfelejtett üzenetét sugalló titokzatos Kunhalmok szakítják meg. A végtelen puszta szépsége látvány és a csodálatos bíborvörös naplemente, ezreket és ezreket csábított eddig is arra, hogy megismerkedjen velük a „Konok” Kunok leszármazottjaival. Megismerjék egyedülálló történetünket, kultúránkat, építészeti emlékeinket. Nem utolsó sorban betekintést nyerhetnek a hagyományos módszerrel és jellegzetes fűszereivel kevert ételeinek ízvilágába. A kunság műemlék épületekben szegény, de a természet bőségesen kárpótolja a termál és gyógyvizekkel, ami nem csak pihenés, felüdülést nyújt az idelátogatóknak, hanem gyógyulást is. Vendégeinket vendégházunkban szakképzett idegenvezető által az egész táj Nagykunságra, Tiszántúlra összeállított programjai várják. Szép élményeket, jó időt és kellemes utazást kívánunk. Szeretettel várjuk Önöket.

Kunhegyes

Kazinczy út 11. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu