Kontaktmentes, nem kell osztozni senkivel!

Kiváló választás a Kőszeg történelmi belvárosában lévő házunk.

Apartman szállás Kőszeg Várkör 70/A Tetszik? Megosztaná? Kattintson!

Aki a szép műemlékeiről, gyönyörű kirándulóhelyeiről, és tiszta, az asztmát is gyógyító, alpesi levegőjéről híres városban olyan szállást keres, mely szolid árával egy nagycsalád igényeit is kielégíti, ne kutasson tovább. A kőszegi vár mellett épült kétszintes pihenőházban kétágyas és családok, baráti társaságok elhelyezésére alkalmas többágyas apartman várja az idelátogatókat. Az apartmanokban mini konyha, színes TV, és zuhanyzós fürdőszoba szolgálja a vendégek kényelmét. Az épületben központi gázfűtés teszi lehetővé az egész évben való pihenést. A pihenőház mellett vendéglő (25m), cukrászda (10m) várja a vendégeket. A nevezetes vár és a körülötte található ódon épületek, templomok, múzeumok, 5 percnyi kényelmes sétával érhetők el. A kirándulást kedvelők 10-15 perc séta után már a Csónakázó-tó, a Kálvária-templom, a Királyvölgy, az Ó-ház Kilátó, a Hétforrás, a Stájerházak, a Szent- Vid Kápolna, vagy az Írottkő 882 m magas csúcsán álló kilátóhoz vezető úton és túraösvényen gyalogolhatnak. Nagy családoknak megegyezés szerint kedvezményt adunk.

1

4 férőhely, 2 hálószoba
1 nappali, 1 konyha, 1 étkező, 1 fürdőszoba
8000,-Ft/fő/éjtől

2

2 férőhely, 1 hálószoba
1 konyha, 1 fürdőszoba
10000,-Ft/fő/éjtől

3

2 férőhely, 1 hálószoba
1 konyha, 1 fürdőszoba
10000,-Ft/fő/éjtől

4

2 férőhely, 1 hálószoba
1 konyha
10000,-Ft/fő/éjtől

Önálló ház

4 férőhely, 2 hálószoba
1 nappali, 1 konyha, 1 étkező, 2 fürdőszoba
8000,-Ft/fő/éjtől
AKCIÓ!
###
SZÉP kártyát elfogadunk!
Maszkban fogadjuk a vendégeket. Két vendég között az apartmant ózongenerátorral fertőtlenítjük. Minden szobába kézfertőtlenítőt helyeztünk el.

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot! A kőszegi vár mellett épült kétszintes pihenőházban kétágyas és családok, baráti társaságok elhelyezésére alkalmas többágyas apartman várja az idelátogatókat. Az apartmanokban mini konyha, színes TV, és zuhanyzós fürdőszoba szolgálja a vendégek kényelmét. Az épületben központi gázfűtés teszi lehetővé az egész évben való pihenést. A nyári melegben klíma biztosítja az ideális hőmérsékletet. A pihenőház mellett vendéglő (25m), cukrászda (10m) várja a vendégeket. A nevezetes vár és a körülötte található ódon épületek, templomok, múzeumok, 5 percnyi kényelmes sétával érhetők el. A kirándulást kedvelők 10-15 perc séta után már a Csónakázó-tó, a Kálvária-templom, a Királyvölgy, az Ó-ház Kilátó, a Hétforrás, a Stájerházak, a Szent- Vid Kápolna, vagy az Írottkő 882 m magas csúcsán álló kilátóhoz vezető úton és túraösvényen gyalogolhatnak. A ház előtt a pihenőház parkoló kártyájával ingyen parkolhat. Nagy családoknak megegyezés szerint kedvezményt adunk. NTAK azonosító: MA19002818

Kőszeg

Várkör 70/A kiadó apartman

Kőszegi apartmanok a Szállás.hu oldalán! Részletek...
Szállásadóknak

Feltételek Impresszum Adatvédelem Sütik

© 2011-2023 kiadoapartman.hu
Nem kerül pénzbe és nem is fog!
Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...nem