Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Egy jó kis pihenésre, kikapcsolódásra vágyik szép és nyugodt környezetben?

Látogasson el hozzánk, fedezze fel térségünk, az alföldi táj szépségeit és hangulatos városunkat! Térségünk egyedi természeti szépségekkel, hagyományokkal, programokkal, gasztronómiai különlegességekkel, kitűnő borokkal várja az ide látogatókat. Vendégházunk Kiskőrös kertvárosában, nyugodt, szép környezetben, a kedvelt ˝Kiskőrösi gyógy- és strandfürdő˝ közelében található. Itt kínálunk az Önök pihenéséhez színvonalas szálláshelyet. A virágos, parkos udvarunk békés környezetet nyújt a kikapcsolódáshoz, pihenéshez. Kedvükre grillezhetnek, vagy éppen forgathatják a bográcsot, így is színezhetik a nálunk eltöltött napjaikat, estéiket. Kik a horgászásban szeretnek kikapcsolódni azok találnak több lehetőséget. A lovas sportot kedvelőket várják a környéki lovasfarmok, versenyek és bemutatók. Egész évben sok szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Nagy apartman

2 hálószoba, 5 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 erkély
3400,-Ft/fő/éjtől

Kertes apartman

1 hálószoba, 4 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 terasz
3650,-Ft/fő/éjtől

Két ágyas

1 hálószoba, 2 férőhely
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
3800,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Az árat az apartman mérete, az éjszakák száma és a létszám alapján tudjuk pontosítani. Gyerekkedvezmény: 3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 2. 000 Ft/gyermek Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely! OTP SZÉP KÁRTYA - MKB SZÉP KÁRTYA -

Kiskőrös

Vízmű u. 29. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu