Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Pihenés csendes, családias falusi környezetben

Madárdalra ébredni, béka kuruttyolásra elaludni? Mai rohanó világunkban sokan keresik a pihenést a falusi lét nyújtotta nyugalomban. A vidéki életről az embereknek a nyugodt, de dolgos életmód jut eszükbe. Amennyiben valaki aktív pihenésre vágyik, akkor is megtalálhatja számításait. Csendes kis falucska vendégfogadója várja szeretettel vendégeit az aggtelki karszt lábainál. Várjuk a kirándulni, kikapcsolódni vágyókat, a természetet kedvelőket. A közelünkben erdők, kéktúrás útvonal, nemzeti park, horgásztó található. Megtekinthető a mohos-láp, mohos-földvár, Tompa emlékmúzeum, Mohos tájház (igény esetén szervezett túravezetés), kopjafa-gyűjtemény, gömörszőlősi néprajzgyűjtemény, szabadtéri kiállítások. Szobáinkban igyekszünk a vendégeink kényelmét szolgálni, két szobához tartozik egy közös tusolós fürdőszoba, egy felszerelt mini konyha, ahol főzési lehetőséget biztosítunk. Kisgyermekkel érkezőket hordozható babaágy és babafürdető, pelenkázó valamint asztalra szerelhető etetőszék várja. A fogadó kertjében sátorozási lehetőség. Vendégeink rendelkezésére áll a grillsütő, szalonnasütő, bográcsozási lehetőség. Szállásunkon wifi, televízió, helyi érdekességeket ismertető kiadványok, sakk, társasjátékok, gyermekjátékok állnak rendelkezésre.

Mohos Vendégfogadó

4 hálószoba, 14 férőhely
1 konyha
1 étkező
2 fürdőszoba
3000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

A vendégfogadó egész évben nyitva tart. A szálláshely ára 3000 ft/fő/éjszaka, mely tartalmazza az áfát és az ifát is. A szobák televízióval ellátottak, saját wifi rendszer, melynek használata ingyenes, parkolás az udvarban. A tágas kertben sátorozási lehetőség. Grillezési, szalonnasütési és bográcsozási lehetőség biztosított. A kisgyermekkel érkezőket hordozható babaágy, babafürdető és etetőszékkel várjuk.

Kelemér

Tompa út 159. hrsz kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu