Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Kehidán töltse a téli napokat nálunk párjával akcióval 24900 Ft-ért.

Nyári, kora őszi napokat 2 éjszaka apartmanban egy napi élményfürdő belépőkkel, Korlátlan Wifi, továbbá ingyenes kerékpár használatot, és zárt udvari parkolást is biztosítunk. SZÉP kártya elfogadóhely vagyunk. Házunk Kehidán van, mely a haza Bölcsének is hosszú ideig lakhelye volt. Apartmanunktól kb. 300 m-re található a Deák kúria, mely múzeumként egész évben látogatható.

Barbara apartmanház

2 hálószoba, 6 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
2 fürdőszoba
1 terasz
3500,-Ft/fő/éjtől

Barbara apartmanház

1 hálószoba, 4 férőhely
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 terasz
2995,-Ft/fő/éjtől

Barbara apartmanház

1 hálószoba, 5 férőhely
1 nappali
1 konyha
5 étkező
1 fürdőszoba
2750,-Ft/fő/éjtől

Barbara apartmanház

1 hálószoba, 4 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 fürdőszoba
2750,-Ft/fő/éjtől
AKCIÓ!
Töltse a nyárvégi és kora őszi napokat nálunk családjával 3+1 akcióval, azaz egy ingyenes éjszakával 4 éj eltöltése esetén. Kedvezményes fürdőbelépőkkel és 30 perces kedvezményes masszázzsal várjuk kedves vendégeink. Tavasszal töltsön el párjával, vagy családjával 4 éjszakát 3 éj árán nálunk. Nyáron az egy hetes nyaralását segítjük azzal, hogy 7 éjszakát tölthet nálunk 6 éj árán párjával, vagy családjával.
SZÉP kártyát elfogadunk!

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Gyermekkedvezmény van. A szobák pótágyazhatók. Minden apartmanhoz külön konyha, fürdőszoba tartozik. Tágas nagy udvar játszótérrel a gyermekeknek. Külön kerti pavilon, bográcsozási lehetőség. Kerékpárhasználat ingyenes. Fürdőbelépők 15%, masszázs 30 perces 50% kedvezménnyel.

Kehidakustány

Viola u. 3. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu