Kontaktmentes, nem kell osztozni senkivel!

Családi szállás Hévízen

Apartman szállás Hévíz Zrínyi Miklós u. 38. Tetszik? Megosztaná? Kattintson!

Nyaralás szabad víz mellett? Jöjjön Hévízre! A tó vízfelszíne felett 40cm antivirális, antibakteriális pára lebeg, amit úszás közben belélegzünk. Ez nem klóros vízpára. Maga a Természetanya ajándéka. A víz hőmérséklete nyáron 32 fok. Még esőben is kellemes program. Önálló apartmanjaink vagy a kisebb stúdiók közül mindenki megtalálja azt, amit keres. Nászutas pár? Csendre vágyó idősebb korosztály? Gyermekkel, babával jönne? Baráti társasággal vagy nagy családdal érkezik? Igényének megfelelően a legjobbat ajánljuk. Minden szobaegység klímás, részben vagy teljesen önálló. A stúdiók pótágyazhatók gyermek részére. Házunk félúton áll a város két kedvelt helyszíne, a tófürdő és az egregyi borhegy között. Tótól és borhegytől való távolság 900 m - 15 perc kényelmes séta. Zártkerti parkoló 100m. SZÉP kártyát elfogadunk. Ideiglenes változások a házban! Tekintettel a vírushelyzetre idén nagy hangsúlyt fektetünk a külön higiéniás előírások betartására. Közösségi helyiségeket folyamatosan fertőtlenítjük. A szobák érkezés előtt hosszan kerülnek szellőztetésre és teljesen fertőtlenítettek. Kérésére, ˝kontaktmentes˝ bejelentkezést és elszámolást biztosítunk. Igényét, kérem időben jelezze! Ellenkező esetben a fogadó személy maszkban és kesztyűben várja Önöket. Nagyobb társaság részére 2-3 szobás teljesen önálló apartmant tudunk ajánlani. Korai érkezést és késői távozást biztosító kedvezményünket visszavontuk a kellő idejű szellőztetés és fertőtlenítés megoldása miatt. Az idei évben a kerti dézsa és a szauna nem használható. Nagy szeretettel várjuk Önöket és felszabadult pihenést kívánunk!

Stúdió apartman klímával tetőtérben1.

2 férőhely, 1 hálószoba
1 konyha, 1 fürdőszoba
5000,-Ft/fő/éjtől

Stúdió apartman klímával tetőtérben 2.

2 férőhely, 1 hálószoba
1 konyha, 1 fürdőszoba
5000,-Ft/fő/éjtől

Alsó szinti klímás stúdió

2 férőhely, 1 hálószoba
1 konyha, 1 fürdőszoba
5000,-Ft/fő/éjtől

Földszinti apartman

2 férőhely, 1 hálószoba
1 konyha, 1 fürdőszoba, 1 terasz
6500,-Ft/fő/éjtől

Családi apartman

4 férőhely, 1 hálószoba
1 konyha, 1 fürdőszoba, 1 terasz
4250,-Ft/fő/éjtől

Alsó szinti klímás stódió

2 férőhely, 1 hálószoba
1 konyha, 1 fürdőszoba
5000,-Ft/fő/éjtől

Kétágyas klímás szoba tetőtérben

2 férőhely, 1 hálószoba
1 fürdőszoba
5000,-Ft/fő/éjtől
SZÉP kártyát elfogadunk!
Tekintettel a vírushelyzetre idén nagy hangsúlyt fektetünk a külön higiéniás előírások betartására. Közösségi helyiségeket folyamatosan fertőtlenítjük. A szobák érkezés előtt hosszan kerülnek szellőztetésre és teljesen fertőtlenítettek. Kérésére, ˝kontaktmentes˝ bejelentkezést és elszámolást biztosítunk. Igényét, kérem időben jelezze! Ellenkező esetben a fogadó személy maszkban és kesztyűben várja Önöket. Nagyobb társaság részére 2-3 szobás teljesen önálló apartmant tudunk ajánlani. Korai érkezést és késői távozást biztosító kedvezményünket visszavontuk a kellő idejű szellőztetés és fertőtlenítés megoldása miatt. Az idei évben a kerti dézsa és a szauna nem használható.

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot! Az árak tartalmazzák: Wi-Fi használatát úszógumi elvitelét a tófürdőre heti váltásban ágyneműt, törölközőt, fürdőköpenyt végtakarítást. Az árak nem tartalmazzák: idegenforgalmi adót idén nem kell fizetni! a parkolás díját zárt parkolóban: 500 Ft/autó/nap. a klíma áramköltségét: 1800 Ft/nap. Általános kedvezményeink: Gyermekek részére 6 éves korig a szállás ingyenes. 12 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk. 14 napot meghaladó foglalás esetén 10% kedvezményt biztosítunk.

Hévíz

Zrínyi Miklós u. 38. kiadó apartman

Hévízi apartmanok a Szállás.hu oldalán! Részletek...
Szállásadóknak

Feltételek Impresszum Adatvédelem Sütik

© 2011-2021 kiadoapartman.hu
Nem kerül pénzbe és nem is fog!
Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...nem