Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Gast Vendégház Hajdúszoboszló igényes, kertes városrészében

A város zajmentes, csendes részében, tiszta, jó levegővel, akácerdő szomszédságában, kényelmes üdülőben várjuk vendégeinket A fürdőtől összesen 700 m-re fekszik, forgalommentes utcában. Kertes apartmanunkban gondozott kertben családjával, barátaival pihenhetnek. Családi, vagy baráti főzés az udvaron, meghitt társalgás a teraszon maradandó élmény lehet. Garantáljuk a kényelmes szállást, felszerelt apartmanjainkban.

Gast Vendégház

4 hálószoba, 10 férőhely
2 nappali
2 konyha
2 étkező
2 fürdőszoba
2 terasz
4000,-Ft/fő/éjtől
SZÉP kártyát elfogadunk!

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

A Vak Bottyán utcai apartman 10 főt tudok elhelyezni, két lakrészben. Itt apartmanonként két, külön bejáratú szoba, konyha, étkező, fürdő, terasz, és gondozott kert áll rendelkezésre, tűrakó hellyel, ahol bográcsozni, grillezni lehet. A teraszon modern kertibútorok vannak. A zárt udvaron négy kocsi tárolása lehetséges A fürdő 700 m-re található. A kert üdeségéről automata öntözőrendszer gondoskodik. Szép kártyát elfogadunk. Bankkártyával is lehet fizetni.

Hajdúszoboszló

Vak Bottyán utca1 kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu