Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Belvárosban, fürdőhöz is közel, csendes helyen, új, igényes apartman

Most épült, gyönyörű házban, csendes, nyugodt kis utcácskában, Gyula város szívében lévő apartmanunkban töltheti pihenésre szánt idejét! Nagy méretű apartmanjaink teljes kényelmet biztosítanak, erkélyein élvezhetik a friss levegőt, a napozást, a kávézás közbeni meghitt beszélgetéseket. A 200 méterre levő fürdő, a szökőkutak közti esti séták felüdülést jelentenek majd. Romantikus kis városunkban levő látnivalókról, a közelben levő kirándulóhelyekről szívesen adunk információt. Meglátja, nem csalódik! Sok-sok szeretettel várjuk Önt és kedves Családját!

Babilon Gyula Szállás De Luxe

1 hálószoba, 4 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 erkély
3000,-Ft/fő/éjtől

Babilon Gyula Szállás De Luxe

1 hálószoba, 4 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 erkély
3000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Franciaágyas háló, a nagy nappaliban 2 fő részére teljes értékű fekhellyé alakítható kanapéval, jól felszerelt konyhával várja az ideérkező vendégeinket. Zárt autóparkoló, parkosított udvar és grillsütő áll a vendégeink rendelkezésére. WIFI, széf használati lehetőség. SZÉP kártyát elfogadunk. Nagyobb társaság fogadására is alkalmas a szomszédban levő Abba Gyula Apartmannal közösen. Nyáron, fesztiválok és ünnepek idején a szállásdíj 4. 000, -Ft/fő/éj plusz 15 %-kal eltérhet. Az ár az idegenforgalmi adót nem tartalmazza. Amennyiben külön étkeztetést igényel, az az 50 méterre levő éttermekben akár menü formájában is megoldható.

Gyula

Horváth Ferenc utca 6. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu