Kontaktmentes, csak az udvar közös

Központban a legjobb helyen!

Apartman szállás Gyula Horváth Ferenc utca 6-8. Tetszik? Megosztaná? Kattintson!

NTAK regisztrációs szám: MA190136620. Gyula belvárosában, a fürdőhöz, várhoz, sétáló utcához ténylegesen közel, csendes helyen, fás, füves környezetben, jól felszerelt apartmanunkban üdülhet. Minden apartmanhoz teraszok tartoznak, ahol reggelizés közben hallgatni lehet még a madarak csicsergését is. Az udvarban külön pihenőkert, grillező és az autók számára parkoló van. Autóját nem kell használnia, mivel 3-4 perc alatt elérhető a fürdő, a vár, a sétáló utca, üzletek, éttermek. Gyula város és környéke látnivalóiról széleskörű tájékoztatást adunk. Olcsó áraink ellenére a minőség jó, és aki egyszer eljön hozzánk, az legközelebb is minket választ! Próbálja ki, megéri! Szeretettel várjuk Önöket!

Abba Gyula Apartman

2 férőhely, 1 hálószoba
1 konyha, 1 étkező, 1 fürdőszoba, 1 terasz
5000,-Ft/fő/éjtől

Abba Gyula Apartman

7 férőhely, 2 hálószoba
2 konyha, 2 fürdőszoba, 1 terasz
4300,-Ft/fő/éjtől

Abba Gyula Apartman

6 férőhely, 1 hálószoba
1 nappali, 1 fürdőszoba, 1 terasz
4100,-Ft/fő/éjtől
SZÉP kártyát elfogadunk!
Ágyneműinket, törölközőinket a szokásos mosás előtt extra fertőtlenítésnek vetjük alá! Antibakteriális fertőtlenítő folyadékkal tisztítjuk a fürdőszobákat, mellékhelyiségeket. Az udvari játékokat és a tűzrakóhelyet is alaposan megtisztítjuk minden vendég után! Az utcáról bejőve kézfertőtlenítő van felszerelve!

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot! Áraink akciós árak, minimum 2 éjszaka eltöltése után szezonon kívül érvényesek, és nem vonatkozik az ünnepek és fesztiválok idejére. Főszezoni árak kb. 15 %-kal magasabbak, de kérjen ajánlatot, időpont, kereslet is befolyásolja. Az IFA 18 éven felülieknek városunkban 450, -Ft/éj, de most a törvény szerint 2020. 12. 31-ig nem kell megfizetnie a vendégnek. Az apartmanokban felnőtt méretű pótágyak vannak. SZÉP kártyát elfogadunk. WIFI van. Amennyiben étkezést igényel, az az 50 méterre levő éttermekben is megoldható.

Gyula

Horváth Ferenc utca 6-8. kiadó apartman

Gyulai apartmanok a Szállás.hu oldalán! Részletek...
Szállásadóknak

Feltételek Impresszum Adatvédelem Sütik

© 2011-2021 kiadoapartman.hu
Nem kerül pénzbe és nem is fog!
Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...nem