Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Mátrafüred a túrázóké!

Vendégházunk Mátrafüreden, az Abasár felé vezető úton található, Gyöngyöstől 7 km-re. Mátrafüred a Mátra kapuja, 300 m magasságban fekvő üdülőközpont, több szálloda, üdülő, étterem és butiksor található a központban, ami a vendégházunktól kényelmes sétával 15 percre van. Sok turistaút, remek kirándulási lehetőség, jó friss levegő. Télen több sípálya található a közelben. Sástó az ország legmagasabb természetes tava 3 km-re van. Családi üdülésre, vagy baráti társaságnak kiválóan alkalmas kétszobás vendégházunk. Elhelyezés A családi ház emeletén egy kétszobás apartman található, 3 és 4 ágyas szobákkal, a szobákban színes TV-vel, felszerelt konyhával, fürdőszobával, terasszal. Szolgáltatások Felszerelt konyha, grillezőhely, nemdohányzó szobák, kábel TV szobában, saját kert. A ház nagy pihenőudvarral rendelkezik, az udvaron napozóágyak, bográcsozó, szalonnasütő-hely áll rendelkezésre. A közelben tenisz- és sportpályák, 4-500 m-re több étterem is található. Adrenalinpark, bobpálya kb. 3km-re található. Wifi van.

Bársony vendégház

2 hálószoba, 7 férőhely
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 erkély
3500,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

˝Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! ˝

Gyöngyös, Mátrafüred

Pálosvörösmarti út 23 kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu