Ha foglalt, küldhetünk ajánlatot más szabad időszakra?
IGEN, küldhetnek!
NEM, csak a megadott jó!

Ágnes apartman

Kiadó apartman szállás Gyomaendrőd dr. Szilágyi Ferenc üd.tel. 30

Gyomaendrőd egyik legszebb részén a Liget gyógyfürdő és stand közvetlen szomszédságágában nevezetesen a Falualja holtág mentén fekvő aparmanház. 300 méteren belül megtalálható üzletek, étermek, sportpályák.A ház ugyan nem vizparti, de 10 méterre van saját stégje. Ennek előnye, hogy sokkal kevesebb a szunyog a vizpartival szembe. A ház alsó szintjén található studió jeleggel a felszerelt konyha (mikróval, hűtővel), étkező (kihuzható kétszemélyes ágy), háló (kihuzható kétszemélyes ágy) és a vizes blokk (zuhanyzó, WC). Tetőtér beépített egy légterű és két egyszemélyes heverő található benne. Az udvaron van kocsibeálló (nem fedett) bográcsolási lehetőség egy 6 személyes filagóra. Az apartman fűthető és légkondicionált.

Ágneslak

2 hálószoba, 4 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 terasz
3000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

A szobák elfoglalása 14 órakor a távozás 10 órakor történik Az ár 4 személyig 12000 Ft. 5-6. személy 2000-2000 Ft. 1 személyre a ház 6000 Ft. Fütés, ára mérőóra szerint. Légkondi napi 1000 Ft.

Gyomaendrőd

dr. Szilágyi Ferenc üd.tel. 30 kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2018 kiadoapartman.hu