Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Kandallós vendégház a Bakonyalján

A Bodzás Vendégház felújított, fagerendás, kandallós parasztház a Bakonyalján, Gannán, a pápai termálfürdőtől 13 km-re. A saját készítésű antikolt, méhviaszolt fenyőbútorokkal berendezett két szobában és a nappaliban összesen 6 vendéget tudunk fogadni. Az egyik hálóban rácsos babaágy is található. Az udvaron gyermekjátszótér van (homokozó, hinta), a faragott, fedett pergola alatt grillezni, poharazgatni lehet. Félpanzió igényelhető: háznál termelt húsokból, helyi mézből, lekvárokból, kecske- és tehénsajtokból. Kérje ajánlatunkat. Állatsimogató: kutyák, macskák, nyulak, baromfi, lovak várják az érdeklődőket.

Bodzás Vendégház

2 hálószoba, 6 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
4500,-Ft/fő/éjtől
SZÉP kártyát elfogadunk!

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

A vendégház csak egyben kiadó, szobánként nem. Egész éves nyitvatartás. Minimális házár 18000, -Ft. Télen a gázfűtés óraállás alapján külön térítendő, valamint az idegenforgalmi adó is, ami településünkön jelenleg 350, -Ft/fő/éj

Ganna

Új u. 10. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu