Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Aki nálunk jár, jól jár

Jöjjön el hozzánk. Kikapcsolódása biztositott a mindig kellemes apartmanjainkban. Kettő, de egymástól teljesen független, Az apartmanok fás, füves területen vannak, Parkirozás az udvarban vagy a ház elött /de nem az úton / lehetséges. A közelben több melegvizü strand van. pl Héviz, Csiszta-puszta. Kellemes időben a Balaton-part egyik legszebb sétányán szinte az egész tó belátható. Városunk nyári rendezvényei szinvonalas és kellemes időtöltéséről gondoskodnak. A strandunk az egyik legszebb balatoni strand, gyermekek fürdésére elkeritett résszel.

Virágos Apartman / nagy /

2 hálószoba, 8 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 terasz
3750,-Ft/fő/éjtől

Virágos Apartman /kicsi/

1 hálószoba, 4 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 terasz
3750,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

A megadott árak érvényesek. Amennyiben többen szeretnék igénybe venni akármelyik apartmant pótágy igénybevételére is van lehetőség. / a pótágyak olcsóbbak de minőségben eredetiek/ kisebb apartmanban 2 pótágy, a nagyobbikban 4 pótágy vehető igénybe. A pótágyak mindkét apartmanban 3500 Ft. A foglalási napok minimum 5 nap.

Fonyód

Virágos út 7. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2018 kiadoapartman.hu