Kontaktmentes, nem kell osztozni senkivel!

Megfizethető szállás a Balaton déli partján Fonyódon!

Apartman szállás Fonyód Kupa vezér u.57. Tetszik? Megosztaná? Kattintson!

Apartman 1 családi házunk tetőterében helyezkedik el. Az egyszerűen berendezett apartmanban három kétágyas szoba, előtér Tv-vel, főzősarokkal, zuhanyozóval, külön WC-vel található. Nagy - pihenésre, játékra, parkolásra alkalmas udvar veszi körül. Tűzrakóhely, grillezési lehetőség van. Csendes környezetben jó pihenési lehetőséget biztosít családok, baráti társaságok számára. Önellátás szükséges. A legközelebbi strand 1600 m. Bolt 300m. Gyógyfürdő 5 km. WI-FI. A szállást lefoglalni a szállásdíj 30%-nak a befizetésével lehet a szállásadóval történő egyeztetés után. A lefoglalt szállást lemondani az érkezési nap előtt 30 nappal lehetséges.

Manyi Apartman 1

7 férőhely, 3 hálószoba
1 nappali, 1 konyha, 1 étkező, 1 fürdőszoba, 1 erkély
4300,-Ft/fő/éjtől

Manyi Apartman2(földszint)

3 férőhely, 1 hálószoba
1 konyha, 1 fürdőszoba, 1 terasz
4300,-Ft/fő/éjtől
Minden vendég után antibakteriális fertőtlenítővel tisztítjuk a fürdőszobát, mellékhelyiséget, asztalt, konyhapultot, padlót, kilincseket. Ágyneműinket magas hőfokon,antibakteriális mosószeradalék hozzáadásával mossuk. Az udvar tágas, gyakorlatilag teljesen el lehet különülni, egyedül a kertkapu közös.

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot! Magánszálláshelyünk szezonálisan tart nyitva június 1-től szeptember 30 -ig. Kutyával érkező vendégeket NEM fogadunk. Foglalási feltételek: A szálláshelyet akkor tekintjük foglaltnak, amennyiben a szállásdíjnak 30%-a a tulajdonos részére előre kifizetésre került. A foglalót SZÉP kártyával vagy banki átutalással 2 munkanapon belül kérjük kifizetni. A bankszámlaszámot a visszaigazoláskor közöljük. Ha a foglalót kifizető vendég a tervezett nyaralás megkezdése előtt 30 napon túl jelzi a szálláshely igénybevételéről történő elállását, úgy a foglalót - a postai, vagy banki költségeket leszámítva - visszaküldjük részére, 30 napon belül történő lemondás esetén az előre kifizetett foglaló a kötbér, mely a szálláshely tulajdonosát illeti. Ha valamilyen előre nem látható ok miatt nem tudják a szállást igénybe venni a lefoglalt időszakban, úgy az adott naptári év végéig még felhasználhatják a foglalást a tulajdonossal történő időpont egyeztetése után. Érkezési napon történő lemondás esetén a teljes szállásdíj fizetendő. A fennmaradó összeget kérjük érkezéskor, a kulcs átvételekor kiegyenlíteni. A szállás elfoglalása után nincs lehetőség visszatérítésre. Érkezési napon történő lemondás esetén a teljes szállásdíj fizetendő. Ön foglalásával elfogadta a foglalási feltételeket.

Fonyód

Kupa vezér u.57. kiadó apartman

Fonyódi apartmanok a Szállás.hu oldalán! Részletek...
Szállásadóknak

Feltételek Impresszum Adatvédelem Sütik

© 2011-2020 kiadoapartman.hu
Nem kerül pénzbe és nem is fog!
Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...nem