Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Terméskő ház a Gergely hegy lábánál rengeteg programmal

Szállás a Zemplénben, rengeteg látnivaló kellős közepén! Nem csak a közeli nevezetességeket (hejcei apácazárda, regéci vár, fonyi ősborókás, vizsolyi biblia, gönci huszita ház, sárospataki vár, hollóházi porcelángyár, tokaji borvidék), hanem az autós túrák során bebarangolható cseppkő és jég barlangokat, Kassa és Rozsnyó városát is érdemes felkeresni. A Tamás Porta terméskő falai méter vastagságúak, a házban 9 férőhely, 3 szoba, nappali, felszerelt konyha és fürdő van, hatalmas füves udvar, parlagfűmentes környezet, permetezés nélküli gyümölcsök a kertben.

Tamás Porta

3 hálószoba, 8 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 fürdőszoba
1 terasz
2400,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

A vendégház konyhája teljesen felszerelt (hűtőszekrény, gáztűzhely, sütő, mikró, kávéfőző, kenyérpirító, evőeszközök, edények), így alkalmas önellátásra. A szálláshelyen ezenkívül grillezési, bográcsozási, szalonnasütési lehetőség és felszerelés is van. A tüzifát előkészítettük Önök, faszenet kérjük hozzanak magukkal. Az ágyakra ágyneműt készítünk, a huzatról a vendégeinknek kell gondoskodniuk. Árak - Zempléni szállásunk, a fonyi Tamás Porta árai Felnőtt, gyermek ár: 2400 Ft / fő / éj Kisgyermek (1-6 év) ár: 1300 Ft / fő / éj Bébi ár (1 év alatt): 0 Ft / fő / éj Sátorhely: 1000 Ft / fő / éj Idegenforgalmi adó 18 éven felülieknek: 100 Ft / fő / éj.

Fony

Rákóczi u. 4. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2018 kiadoapartman.hu