Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Aqua Termál Camping Vendégházak Fertőhomokon

Soprontól 15 km-re Fertőhomokon a kerékpárút és a közlekedési út mellett biztosítunk szálláshelyet kiránduló vendégek részére. Zöld környezetben a természet közelében pihenhetnek vendégeink. Foglalható minimum: 2 éjszaka. Kiránduló baráti társaság, nagy család részére is alkalmas szálláshely. Kitűnő csillagtúrákat lehet a vendégházakból lebonyolítani. 400-800 m-re van a hegykői termálfürdő bejárata. Termálvizes medencéivel és különböző kényeztető szolgáltatásaival minden korosztály kedvére kínál kikapcsolódást. A közelben éttermek, boltok, pizzéria teszik lehetővé az étkezések lebonyolítását. A kerékpár szerelmesei kisebb nagyobb túrák során fedezhetik fel a Fertőtáj csodálatos szépségeit. Várjuk szeretettel vendégeinket. Információt szívesen adunk.

Nyárfaház

5 hálószoba, 12 férőhely
1 konyha
5 fürdőszoba
4166,-Ft/fő/éjtől

Clubház

5 hálószoba, 12 férőhely
1 nappali
1 konyha
2 fürdőszoba
1 terasz
4166,-Ft/fő/éjtől

2 személyes zuhanyzós szoba

1 hálószoba, 2 férőhely
1 fürdőszoba
5000,-Ft/fő/éjtől

3 személyes zuhanyzós szoba

1 hálószoba, 3 férőhely
1 fürdőszoba
4500,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

IFA: 300 Ft/felnőtt/éj. Érdeklődéskor kérjük feltüntetni: létszám, a vendégek összetétele, utazás célja, éjszakák száma. Minimum 2 éjszakára, hosszú hétvégéken 3 éjszakára, az egyik épületet önállóan - legkevesebb 8 személyre lehet foglalni (3-4 szoba), a másikban 2-3 személyes zuhanyzós szobákat külön-külön is foglalhatnak. Szállásfoglalási díjat kérünk utalni - (a szállásdíj 50%-a). Lemondási lehetőség: 7-42 nappal érkezés előttig. Amennyiben nem érkezik szállásfoglalási díj, értesítést sem kapunk ennek okáról - nem garantáljuk a lefoglalt szálláshely meglétét. A szállást 14-18 óra között lehet elfoglalni Az érkezés időpontját minden esetben kérjük jelezni! Elutazás napján 10 óráig kérjük átadni a kulcsokat. Nemdohányzó szálláshely. Végtakarítás van, egyeztetett időpontban a vendégek itt tartózkodása idején is kérhetnek takarítást. Kis állatot nem tudunk fogadni. A kerékpárokat az épület előtt vagy mellett tudják tárolni. Csak a bejelentett vendégek tartózkodhatnak a szálláshelyen.

Fertőhomok

Akác u. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu