Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Aqua Termál Camping Vendégházak Fertőhomokon

Soprontól 15 km-re Fertőhomokon a kerékpárút és a közlekedési út mellett biztosítunk szálláshelyet kiránduló vendégek részére 2 épületben egymástól 200 m-re. Zöld környezetben a természet közelében pihenhetnek vendégeink. A Clubházban nagyobb szobák, nagy konyha, társalgó van. A Nyárfaházban zuhanyzós szobák vannak és egy kis méretű konyha. Foglalható minimum: 2 éjszaka, 8 személyre 4 szoba, hosszú hétvégékre 3 éjszaka -30 napon belüli érkezéssel. Baráti társaság, nagy család részére alkalmas szálláshelyek, egyben adjuk ki. Kitűnő csillagtúrákat lehet a vendégházakból lebonyolítani. 400-800 m-re van a hegykői termálfürdő bejárata. Termálvizes medencéivel és különböző kényeztető szolgáltatásaival minden korosztály kedvére kínál kikapcsolódást. A közelben éttermek, boltok, pizzéria teszik lehetővé az étkezések lebonyolítását. A kerékpár szerelmesei kisebb nagyobb túrák során fedezhetik fel a Fertőtáj csodálatos szépségeit. Várjuk szeretettel vendégeinket. Információt szívesen adunk.

Nyárfaház

5 hálószoba, 12 férőhely
1 konyha
5 fürdőszoba
4000,-Ft/fő/éjtől

Clubház

5 hálószoba, 12 férőhely
1 nappali
1 konyha
2 fürdőszoba
1 terasz
4000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Jelenleg: foglalható minimum 4 éjszaka. IFA: 300 Ft/felnőtt/éj. Az épületeket egyben adjuk ki, minimum 8 fő részére. Érdeklődéskor kérjük feltüntetni: létszám, éjszakák száma, épület neve. Foglalás után szállásfoglalási díjat kérünk utalni 3 napon belül. Lemondási lehetőség: 7-41 nappal érkezés előttig. A szállást elfoglalhatják a délutáni órákban. Elutazás napján 10 óráig kérjük átadni. Az érkezés idejét egyeztetnünk kell. Nemdohányzó szálláshely. Végtakarítás van. Kis állatot hozni nem lehet. A kerékpárokat az épület előtt a teraszon lehet tárolni. Csak a bejelentett vendégek tartózkodhatnak a szálláshelyen. Tűzrakóhely nincs.

Fertőhomok

Akác u. 106-107. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2018 kiadoapartman.hu