Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Aqua Termál Camping Vendégházak Fertőhomokon

Soprontól 15 km-re Fertőhomokon a kerékpárút és a közlekedési út mellett biztosítunk szálláshelyet kiránduló vendégek részére 2 épületben egymástól 200 m-re. Zöld környezetben a természet közelében pihenhetnek vendégeink. A Clubházban nagyobb szobák, nagy konyha, társalgó van és kevesebb fürdőszoba. A Nyárfaházban zuhanyzós szobák vannak és egy kis méretű konyha. Foglalható minimum: 2 éjszaka, 8 személyre 4 szoba, hosszú hétvégékre 3 éjszaka -30 napon belüli érkezéssel. Baráti társaság, nagy család részére alkalmas szálláshelyek. Kitűnő csillagtúrákat lehet a vendégházakból lebonyolítani. 400-800 m-re van a hegykői termálfürdő bejárata. Termálvizes medencéivel és különböző kényeztető szolgáltatásaival minden korosztály kedvére kínál kikapcsolódást. A közelben éttermek, boltok, pizzéria teszik lehetővé az étkezések lebonyolítását. A kerékpár szerelmesei kisebb nagyobb túrák során fedezhetik fel a Fertőtáj csodálatos szépségeit. Várjuk szeretettel vendégeinket. Információt szívesen adunk.

Nyárfaház

5 hálószoba, 12 férőhely
1 konyha
5 fürdőszoba
4000,-Ft/fő/éjtől

Clubház

5 hálószoba, 12 férőhely
1 nappali
1 konyha
2 fürdőszoba
1 terasz
4000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

IFA: 300 Ft/felnőtt/éj. Érdeklődéskor kérjük feltüntetni: létszám, a vendégek összetétele, utazás célja, éjszakák száma. Foglalás után szállásfoglalási díjat kérünk utalni 3 napon belül. Lemondási lehetőség: 7-41 nappal érkezés előttig. A szállást 14 óra után lehet elfoglalni Az érkezés időpontját minden esetben kérjük jelezni! Elutazás napján 10 óráig kérjük átadni a kulcsokat. Nemdohányzó szálláshely. Végtakarítás van, egyeztetett időpontban a vendégek itt tartózkodása idején is kérhetnek takarítást. Kis állatot nem tudunk fogadni. A kerékpárokat az épület előtt vagy mellett tudják tárolni. Csak a bejelentett vendégek tartózkodhatnak a szálláshelyen.

Fertőhomok

Akác u. 106-107. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2018 kiadoapartman.hu