Ha foglalt, küldhetünk ajánlatot más szabad időszakra?
IGEN, küldhetnek!
NEM, csak a megadott jó!

Pihenés Fehérvárcsurgón a Bakony és Vértes közt.

Kiadó apartman szállás Fehérvárcsurgó Dózsa Gy.u 87

Várjuk a pihenni vágyókat 3 szobás összkomfortos, önálló vendégházunkban,ahol csak a vendégek tartózkodnak. A környék turisztikai és kulturális eseményei rabul ejtik az ide látogatókat.A Víztározó partján fürödni és horgászni egyaránt lehetséges. A Gaja- Völgyi Tájcentrum kellemes sétára csábít. Itt húzódik a Kék túra útvonala is A felújított Károlyi kastély kulturális eseményeivel és szépségével vonzza a vendégeket,a vendégházhoz közel lévő parkjában kellemes séta tehető.A közelben Székesfehérvár és a Móri borvidék történelmi emlékei csalogatják a látogatókat.Ha friss levegőre,kikapcsolódásra,nyugalomra vágyik,sok szeretettel várjuk. A házat egy időben csak egy családnak vagy baráti társaságnak adjuk ki, így a nyugalom garantált. A ház minimum foglalása 7600 ft/éj egy éjszakás foglalásnál 500 ft felár/személy.Parkolás zárt udvarban.Székesfehérvár, Mór 15 km,Veszprém 50km távolságra van tőlünk. Kisállatokat térítés ellenében fogadunk

Margaréta Vendégház

3 hálószoba, 7 férőhely
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 terasz
3800,-Ft/fő/éjtől
AKCIÓ!
Gyermekeknek 12 éves korig 2.800 Ft./fő/éj Vendégeink 20% árkedvezményt kapnak Székesfehérváron a felújított Árpád fürdőben. Karácsonyi akció! Töltse az idei karácsonyt nálunk,békés környezetben. Feldíszített karácsonyfával és különleges karácsonyi borral várjuk vendégeinket.Nálunk nincs ünnepei áremelés!
SZÉP kártyát elfogadunk!

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

SZÉP kártya elfogadók vagyunk Ingyenes WI-Fi hozzáférés A szállás önellátó, jól felszerelt konyhával,kerti főzési lehetőséggel.A szomszédban mini Coop bolt.Fűtési időszakban 1000 FT/nap/ház díjat számolunk fel.

Fehérvárcsurgó

Dózsa Gy.u 87 kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2018 kiadoapartman.hu