Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Pihenés Fehérvárcsurgón a Bakony és Vértes közt.

Várjuk a pihenni vágyókat 3 szobás összkomfortos, önálló vendégházunkban, ahol csak a vendégek tartózkodnak. A környék turisztikai és kulturális eseményei rabul ejtik az ide látogatókat. A Víztározó partján fürödni és horgászni egyaránt lehetséges. A Gaja- Völgyi Tájcentrum kellemes sétára csábít. Itt húzódik a Kék túra útvonala is A felújított Károlyi kastély kulturális eseményeivel és szépségével vonzza a vendégeket, a vendégházhoz közel lévő parkjában kellemes séta tehető. A közelben Székesfehérvár és a Móri borvidék történelmi emlékei csalogatják a látogatókat. Ha friss levegőre, kikapcsolódásra, nyugalomra vágyik, sok szeretettel várjuk. A házat egy időben csak egy családnak vagy baráti társaságnak adjuk ki, így a nyugalom garantált. A ház minimum foglalása10. 000 ft/éj /2 fő/ Parkolás zárt udvarban. Székesfehérvár, Mór 15 km, Veszprém 50km Balaton 60km távolságra van tőlünk. Kisállatokat térítés ellenében fogadunk

Margaréta Vendégház

3 hálószoba, 7 férőhely
1 konyha
1 étkező
2 fürdőszoba
1 terasz
3800,-Ft/fő/éjtől
AKCIÓ!
Gyermekeknek 12 éves korig 3000 Ft. /fő/éj Grillezéshez, bográcsozáshoz tűzifát térítésmentesen biztosítunk.
SZÉP kártyát elfogadunk!

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Ingyenes WI-Fi hozzáférés A szállás önellátó, jól felszerelt konyhával, kerti főzési lehetőséggel. A szomszédban mini Coop bolt. Fűtési időszakban 1000 FT/nap/ház díjat számolunk fel.

Fehérvárcsurgó

Dózsa Gy.u 87 kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu