Ha foglalt, küldhetünk ajánlatot más szabad időszakra?
IGEN, küldhetnek!
NEM, csak a megadott jó!

oázis....

Kiadó apartman szállás Egerszalók Széchenyi u. 72.

Köszönjük, hogy az Oázis Vendégházat választják pihenésük helyszínéül! Igyekszünk, hogy nálunk a Vendég otthon érezze magát és a pihenés tényleg pihenés legyen! Vendégházunkban 5 db két ágyas szoba és 2 db felszerelt konyha található. Lehetőség van grillezésre, nyársalásra illetve sütés-főzésre a kert erre a célra kialakított részében, melyhez egy 16 férőhelyes filagória tartozik! Vendégeink ingyenesen használhatják kerékpárjainkat, és érkezéskor kedvezményre jogosító kártyát adunk, melyet a helyi éttermekben illetve a fürdőkben tudnak érvényesíteni.

oázis 1

2 hálószoba, 4 férőhely
1 konyha
2 fürdőszoba
1 terasz
4000,-Ft/fő/éjtől

oázis 2

3 hálószoba, 6 férőhely
1 konyha
3 fürdőszoba
2 erkély
1 terasz
4000,-Ft/fő/éjtől

oázis 3

2 hálószoba, 2 férőhely
1 konyha
2 fürdőszoba
1 erkély
9000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Minden szobához saját fürdőszoba, kábel TV illetve hűtő tartozik! A konyhák teljesen felszereltek. A házban WiFi elérhetőség van. Bejelentkezés:13:00 órától Kijelentkezés: 10:00 óráig Fontos szállás információk: Hosszabb tartózkodás esetén valamint a kiemelt ünnepek foglalásakor a szállásdíj 30%-a előlegként előre fizetendő. SZÉP kártyával történő fizetésre is lehetőség van! - Áraink 3.500,-FT/fő/éj, - Gyermekek részére 2-12 éves korig 2.000,-Ft. - A baba 2 éves koráig a ház vendége! Áraink tájékoztató jellegűek és a helyi idegenforgalmi adót (300,-Ft/fő/éj) nem tartalmazzák. Kiemelt ünnepek alkalmával áraink változhatnak!

Egerszalók

Széchenyi u. 72. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2017 kiadoapartman.hu