Ha foglalt, küldhetünk ajánlatot más szabad időszakra?
IGEN, küldhetnek!
NEM, csak a megadott jó!

A belvároshoz közel csendes zöldövezetben egész évben várjuk kedves vendégeinket!

Kiadó apartman szállás Eger Nagy-Eged u.5.

Iker- vendégházunk kiadó szobánként, vagy 10-15 fős családok, baráti társaságok részére önálló házként egymást nem zavarva. Ezek mellett 20-30 fős csoport is kiválóan érezheti magát a közös parkkal rendelkező házakban -akár több napos céges összejövetelek helyszínéül is szolgálhat. Kényelmüket ízlésesen berendezett háló és fürdőszobák, nappali és jól felszerelt konyha, ebédlő biztosítják. A kertben bográcsozhat, vagy akár flekkent is süthet. A modern építésű, tiszta ház, a szépen parkosított pihenőudvar , a kis tó hangulata nyugodt kikapcsolódást kínál minden évszakban.Szeretettel várjuk Önöket...

Donát Vendégház

5 hálószoba, 15 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
2 fürdőszoba
3 erkély
1 terasz
3500,-Ft/fő/éjtől

Donát

5 hálószoba, 15 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
2 fürdőszoba
3 erkély
1 terasz
3500,-Ft/fő/éjtől
AKCIÓ!
Minden kedves vendégünk aki 7 éjszakát foglal vendégházunkban csak 6 éjszakát kell fizetnie ˝Minden 7. éjszaka gratis!˝Szeretettel várom Önöket!
SZÉP kártyát elfogadunk!

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Családos vendégeknek gyerekkedvezményt adunk- ezenkívül nálunk eltöltött minden 7. éjszaka ajándék. Széchenyi kártyát is elfogadunk!

Eger

Nagy-Eged u.5. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2018 kiadoapartman.hu