Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

˝Otthon távol az otthontól˝ Ezt nyújtja Önnek a Bacchus Vendégház

A Bacchus Vendégház Eger csendes, gyönyörű villanegyedében van, de közel a belvároshoz és a borospincéiről híres Szépasszony-völgyhöz is. Vendégeink 100 éves fák között pihenhetnek, és megcsodálhatják védett mamutfenyőnket is. Szép nagy kertünkben bográcsozásra, grillezésre is lehetőség van, a függőágy, hinta, lengőteke pedig a gyerekek kedvence. A környéken számos gyógyfürdőben kúrálhatják magukat, vagy éppen túrázhatnak a közeli Bükk hegység erdeiben. A programok szervezésében segítséget is nyújtunk. Jöjjön el Ön is, és élvezze ezt a nyugalmat!

Bacchushaus I.

1 hálószoba, 5 férőhely
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
3500,-Ft/fő/éjtől

Bacchushaus II.

3 hálószoba, 8 férőhely
1 konyha
1 étkező
2 fürdőszoba
1 terasz
3800,-Ft/fő/éjtől
SZÉP kártyát elfogadunk!

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

A II. apartmanban 3 hálószoba van, 2 fürdőszoba, konyha-étkező, és tetőterasz. A vendégház egész területén ingyenes Wifi biztosított, és zárt parkoló. Az árak irányárak, a konkrét ár a foglalástól függ, pl több személy esetén, hosszabb foglaláskor engedményt adunk. SZÉP kártyát is elfogadunk!

Eger

Kisfaludy S. 6. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu