Ajánlom vendégházunkat a szabadidő kellemes eltöltéséhez, legyen e hely ahonnan felfedező útjaira indul és ahova fáradtan pihenni tér.

Apartman szállás Csokonyavisonta Úszó u.18. Tetszik? Megosztaná? Kattintson!

Csokonyavisonta fürdőfalva, a Pécstől nyolcvan, Nagykanizsától hetven, Kaposvártól ötvenöt, Barcstól tizenöt km-re, a 68-as főközlekedési út mellett található több mint hét kilométer hosszú település, gyógy- és strandfürdőhely. Az őstölgyesek, borókások, patakok és völgyek ölelésében fekvő falu nyugalmat, csendes pihenést ígér a zajos világból menekülőknek, gyógyulást keresőknek. Határában sok az erdő és a liget, védett természeti területein az őstölgyes és az ősborókás. A patak-völgyekben fél évszázada halastavak láncolatát alakították ki, mely nyugalmat, csendes pihenést ígér a zajos világból menekülőknek, gyógyulást keresőknek. Csokonyavisontán a fürdőhöz közel, parkosított, sövénykerítéssel övezett, központi fekvésű telken helyezkedik el vendégházunk, gépkocsi parkolási lehetőséggel. Négy étterem egy vegyesbolt, és buszmegálló is található a közelben. Vendégházunk családi ház jellegű, fűthető, téglafalu épület melyben hat személy részére tudunk egyszerre kényelmes szállást biztosítani, ahol három hálószoba plusz egy nagy nappali várja vendégeinket. Jellege miatt csak egy családnak adjuk ki, kivéve külön kívánság szerint. A földszinten a teraszról jutunk be a nappaliba, ez a központi helyiség. Itt található egy ülő- és egy étkező garnitúra, valamint műholdas televízió. Wifi elérhető. Innen nyílik a felszerelt konyha, a fürdőszoba és egy hálószoba, két fekhellyel. A nappaliból lépcsőn juthatunk fel a tetőtérbe, ahol két tágas hálószobában négy fekhely biztosítja a kényelmes pihenést. Az emeleten mindkét szoba légkondicionáléval felszerelt, ezen a szinten is van fürdőszoba. A nyugati hálóból lehet kilépni az erkélyre, ahonnan kellemes kilátás nyílik a környékre.

Napsugár Vendégház

6 férőhely, 3 hálószoba
1 nappali, 1 konyha, 1 étkező, 2 fürdőszoba, 1 erkély, 1 terasz
6000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot! A szállás minimum öt éjszakára és két fő részére foglalható. Idegenforgalmi adó 18 év felett 500 Ft/fő/éj. Az apartman május 01 és október 30 között üzemel. Foglaláskor 20 % előleget kérünk. A lefoglalt apartmant 14 -17 óra között lehet elfoglalni. A távozás 10 óráig történik. NTAK azonosító: MA19019946

Csokonyavisonta

Úszó u.18. kiadó apartman

Csokonyavisontai apartmanok a Szállás.hu oldalán! Részletek...
Szállásadóknak

Feltételek Impresszum Adatvédelem Sütik

© 2011-2023 kiadoapartman.hu
Nem kerül pénzbe és nem is fog!
Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...nem