Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Remek, kikapcsolódási lehetőség nem csak lovasoknak.

Lovas sétakocsizás a környező erdőkben, a vendégház tulajdonosának szervezésében. Több órás, illetve egész napos tereplovaglási lehetőség a vendégház tulajdonosával és barátaival. (Haladó lovasok számára) SAJÁT LÓVAL IS! Lovasterápiás lehetőség fogyatékkal élő gyermekek számára (pacidoki. hu) Gokartozási lehetőség a vendégháztól 6 km-re található gokart pályán Horgászási lehetőség a vendégháztól 4 km-re található horgásztóban Vadászati lehetőség a helyi vadásztársaság bonyolításában. Gyógy –és strandfürdő a ceglédi aquaparkban. Étkezési lehetőségként jó szívvel ajánljuk a vendégháztól 10 perc séta távolságra található, messze földön híres Hét Vezér éttermet, de ha az ebédet szeretné összekötni egy romantikus hintós kirándulással, nálunk az sem lehetetlen!

Csemői Vendégház

1 hálószoba, 4 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 fürdőszoba
1 terasz
3000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Vendégházunk 4 fő számára nyújt kényelmes elhelyezést. Egy franciaágy és egy franciaággyá nyitható kanapé biztosítja vendégeink éjszakai pihenését. A konyharészben nyílik lehetőség főzésre, melegítésre, hűtésre, étkezésre. A vendégház alapfelszereltsége még a tusoló, a televízió, illetve a korlátlanul használható széles sávú internet kapcsolat. A vendégház része egy 30 nm-es fedett terasz is. Az apartman ára 1 fő részére 5000 Ft/éjszaka, 2 fő részére 8000 Ft/éjszaka, 3 fő részére 11 000 Ft/éjszaka, 4 fő részére 14 000 Ft/éjszaka. A foglalás akkor érvényes, ha a foglaló megérkezett a számlánkra. 30 napon túli lemondás esetén a teljes foglalót visszautaljuk. 8 napon túli lemondás esetén a foglaló 50 százalékát megtartjuk 8 napon belüli lemondás, illetve visszalépés estén a teljes foglalót megtartjuk. Az apartman árát érkezéskor, előre kell megfizetni. Az apartmant 15 órától lehet elfoglalni és délelőtt 11 óráig kell elhagyni. Ha nincs folyamatos foglalás, eltérő időpont igényeket is szívesen kielégítünk. Jó pihenést, kellemes kikapcsolódást a CSEMŐI VENDÉGHÁZBAN!

Csemő

Kossuth L 24 kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu