Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Családias hangulat, rengeteg ingyenes szolgáltatás az Alpokalján.

Mindennel felszerelt apartmanok, festői környezetben a Kőszegi hegységben. Életfilozófiánk: vissza a természethez. Nálunk a természetkedvelők álmai valóra válnak. Az ausztriai és kőszegi hegyekkel övezett környéken gyönyörű túrázó-, kiránduló- és bicikliző utak körzetében találhat tófürdőt, fedett melegfürdőt, amit akár biciklivel is megközelíthet. Hegyi túrákra Gábor a házigazda is elkíséri önöket kívánságra. Mariann a háziasszony készíti a bőséges parasztreggelit és a kemencében sült vacsorát. Vegetáriánus vendégeink kedvére a bio-organikus fűszerkertünkből kerülnek ki a teák és a változatos ételek alapanyagai. A kertben játszótér, babaház, homokozó és trambulin a kis vendégeinknek. Kibérelheti házunkat: családi ünnepekre, születésnapra, házassági évfordulóra, baráti összejövetelre, kertipartikra, csapatépítő tréningekre, jóga- és életmódtáborokra, főzőversenyre, sátortáborozásra

Apartmanház

1 hálószoba, 4 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 terasz
3800,-Ft/fő/éjtől

Nagy apartman

1 hálószoba, 6 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 erkély
1 terasz
3000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

4 személyes apartman 2 főre 10000. -, 3-4 főre 15000. - Nagy apartman 2 főre 10000. -, 3-4 főre 16000. -, 5-6 főre 18000. - A nagy apartmanban családi kedvezmény.

Bozsok

Rákóczi 105 kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu