Korhű rekunstruált katolikus NÉPVISELET KIÁLLÍTÁS!

Apartman szállás Báta Fő út 9. -11. Tetszik? Megosztaná? Kattintson!

Hagyományőrző és múltidéző Porta Hagyományőrző és múltidéző porta Tapasztalja meg a vidékünk szépséges tájait, természeti és kultúránk kincseit, értékeinket a portán belül és a környéken! „Igazi időutazás, egy letűnt kor magánszállása. Remek ár. ” Fák ölelésében lévő rendezett porta, nyugalmas és biztonságos hely. A modern építészet stílusjegyeit régi magyar népi elemekkel egyesítő vendégház ízlésesen paraszti bútorral berendezett. A Magyar hagyományt közvetíti, a portán. Porta mellett található fazekasműhely, ahol a nyári időszakban, igény szerint foglalkozás keretében ismerkedhetnek a fazekas mesterséggel. Különleges élmény, a család elődeitől örökölt, bátai katolikus korhű viseletek láthatok. Apartmanok külön hálószobákkal és külön bejárattal rendelkeznek (teljesen elkülönítve egymástól), igényes és tiszta. 2021-től, Légkondival való hűtés és fűtés. A család hitvallásának legfontosabb eleme a tradíciók tisztelete, a család, Őseink, örökségét őrzi. Továbbra is együtt lélegezni a természettel, az állatokkal, szeretetben élni az embertársainkkal. Ezekkel a gondolatokkal igyekeztünk bemutatni és láttatni a fotókon keresztül elődeink rögös életét. Gemenc és környékbeli a szervezett túrák ki indulóhelye, de akár kerékpáros túrák, gyalogos természetismereti túrák, tani programok, kézműves foglalkozások ideális helyszíne a porta. Apartmanok: - Kilátó erkélyes apartman: 1 db 2 személyes szoba összetolt ágyak, 1 db 2 személyes szoba különálló ágy, kényelmes pihenés nyújtó rugós matrac, nappaliban étkező rész, étel melegítés lehetséges mikrohullámú sütőben, 1 db fürdőszoba toalett - Sárközi teraszos apartman: 1 db 2 személyes szoba kinyitható sarokágy+ fürdő toalett, 1 db 2 személyes szoba külön ágy, 1 fős hálótér a szobákhoz tartozó 1 db zuhanyzós fürdő toalett, előszoba, nappali, konyha sarok - Népművészeti apartman rész: 4 + 2 fő számára, külön helységben fürdő, külön női és férfi toalett, konyhasarok, közösségi tér Fontos, hogy tudja a foglalni szándékozó kedves vendégünk! Szálláshelyén a vendégek biztonsága nagyon fontos, a Hagyományőrző Porta ház adottsága miatt is biztonságos! Vendégeink értékelése: Csendes, hangulatos és tiszta szálláshely, kedves vendéglátó. Barátságos, kedves volt a vendéglátó. Szép, igényes a szállás. Látogatható: Fazekasműhely, Fekete Gólya Ház, Fazekas Galéria, Szent Vér Bazilika, BÁTA az 56-os főút mellett fekszik. A települést Féja Géza író „Tündérkertnek” nevezte. „Van itt minden: folyó, patak, sík föld, domb, hegy, sziget, erdő és vízi erdő, meleg vizű ártézi forrás, a természet nagyon kedvelhette ezt a tájat, pazarul szórta kincseit. Az erdő teli gyöngyvirággal, a hegy szőlővel, gyümölcsösökkel, védett hajlatainak a bora vetekszik a Villányival, Szekszárdival” – foglalta össze bátai tapasztalatait Féja.

Sárközi bútorral berendezett

5 férőhely, 3 hálószoba
1 nappali, 1 étkező, 1 fürdőszoba, 1 erkély, 1 terasz
5000,-Ft/fő/éjtől

Udvarra néző- sárközi bútorral berendezett

5 férőhely, 2 hálószoba
1 nappali, 1 konyha, 1 étkező, 1 fürdőszoba, 1 terasz
5000,-Ft/fő/éjtől

KILÁTÓ apartman

5 férőhely, 2 hálószoba
1 nappali, 1 konyha, 1 étkező, 1 fürdőszoba, 1 erkély
6000,-Ft/fő/éjtől
AKCIÓ!
Hagyományőrző és múltidéző porta Tapasztalja meg a vidékünk szépséges tájait, természeti és kultúránk kincseit, értékeinket a portán belül és a környéken! „Igazi időutazás, egy letűnt kor magánszállása. Remek ár. ” Fák ölelésében lévő rendezett porta, nyugalmas és biztonságos hely. A modern építészet stílusjegyeit régi magyar népi elemekkel egyesítő vendégház ízlésesen paraszti bútorral berendezett. A Magyar hagyományt közvetíti, a portán. Porta mellett található fazekasműhely, ahol a nyári időszakban, igény szerint foglalkozás keretében ismerkedhetnek a fazekas mesterséggel. Különleges élmény, a család elődeitől örökölt, bátai katolikus korhű viseletek láthatok. Apartmanok külön hálószobákkal és külön bejárattal rendelkeznek (teljesen elkülönítve egymástól), igényes és tiszta. Légkondival való hűtés és fűtés. A család hitvallásának legfontosabb eleme a tradíciók tisztelete, a család, Őseink, örökségét őrzi. Továbbra is együtt lélegezni a természettel, az állatokkal, szeretetben élni az embertársainkkal. Ezekkel a gondolatokkal igyekeztünk bemutatni és láttatni a fotókon keresztül elődeink rögös életét. Gemenc és környékbeli a szervezett túrák ki indulóhelye, de akár kerékpáros túrák, gyalogos természetismereti túrák, tani programok, kézműves foglalkozások ideális helyszíne a porta. Apartmanok: - Kilátó erkélyes apartman: 1 db 2 személyes szoba összetolt ágyak, 1 db 2 személyes szoba különálló ágy, kényelmes pihenés nyújtó rugós matrac, nappaliban étkező rész, étel melegítés lehetséges mikrohullámú sütőben, 1 db fürdőszoba toalett - Sárközi teraszos apartman: 1 db 2 személyes szoba kinyitható sarokágy+ fürdő toalett, 1 db 2 személyes szoba külön ágy, 1 fős hálótér a szobákhoz tartozó 1 db zuhanyzós fürdő toalett, előszoba, nappali, konyha sarok - Népművészeti apartman rész: 4 + 2 fő számára, külön helységben fürdő, külön női és férfi toalett, konyhasarok, közösségi tér Fontos, hogy tudja a foglalni szándékozó kedves vendégünk! Szálláshelyén a vendégek biztonsága nagyon fontos, a Hagyományőrző Porta ház adottsága miatt is biztonságos! Vendégeink értékelése: Csendes, hangulatos és tiszta szálláshely, kedves vendéglátó. Barátságos, kedves volt a vendéglátó. Szép, igényes a szállás. Látogatható: Magyarok Nagyasszonya - Somosi Kápolna, Szent Vér Templom, Fekete Gólya Ház, Tájház, Czencz Múzeum, Fazekasműhely, Fazekas Galéria
SZÉP kártyát elfogadunk!

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot! Báta, Tolna megye déli részén található település, az 56-os számú főútról bekötő úton közelíthető meg. A Szent Vér egyetlen magyarországi kegyhelye. Monumentális kegytemploma a falu fölötti dombon, az egykori bencés apátság helyén áll. Bencés apátságát Szent László király alapította 1093-banamely a 14. század végén, 15. század elején vált országos hírű zarándokhellyé, az itt történt eucharisztikus csodának köszönhetően. 1434-ben IV. Jenő pápa, pápai búcsúkiváltsággal látta el.

Báta

Fő út 9. -11. kiadó apartman

Bátai apartmanok a Szállás.hu oldalán! Részletek...
Szállásadóknak

Feltételek Impresszum Adatvédelem Sütik

© 2011-2023 kiadoapartman.hu
Nem kerül pénzbe és nem is fog!
Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...nem