Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Családias környezet várja a pihenni vágyókat Balatonkenese ˝MIKLÓS˝ appartmanba.

A Miklós-apartman a Balatontól körülbelül 5 percre, Balatonkenese-Üdülőtelepen, a parti sétány közelében helyezkedik el. A közelben található a füredi Annagora Aquapark a csúszdák szerelmeseinek, a füredi bobpálya pedig várja a száguldani vágyókat. A Balaton legbulizósabb városa, Siófok is mindössze háromnegyed óra a nyaralótól! A ház mellett két autó számára elegendő parkoló van, előtte egy kisebb füves udvar, nyársalóval. A ház aljánál ping-pong asztal és darts is található. Az első szinten egy nappali, mellette étkező és a konyha helyezkedik el. A legfelső szinten három szoba van, remek kilátással a Balatonra. A középsőben kettő, a két-két szélső szobában pedig két felnőtt és egy gyermek tud pihenni. Az árak szezontól függően alakulnak. A házat a nyaralók önállóan birtokolhatják, a tulajdonos nem lakik ott! Sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját!

MIKLÓS

3 hálószoba, 8 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
2 fürdőszoba
3 erkély
1 terasz
4000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Előfoglalásnál 30%előleg fizetendő-megbeszélés szerint. A teljes ár érkezéskor fizetendő. Érkezés a szállásra 14 óra után, távozás 10 óráig. A ház csak egyben kiadó, így a 8 fő után járó díjat kell megfizetni, ha kevesebben bérelik is ki.

Balatonkenese

Tompa Mihály u. 38. (Balatonakarattya) kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu