Ha foglalt, küldhetünk ajánlatot más szabad időszakra?
IGEN, küldhetnek!
NEM, csak a megadott jó!

Balatonkenesei üdülés Bakó vendégházban

Kiadó apartman szállás Balatonkenese Bakó J út 3.sz

Vendégházunk Balatonkenese Bakó J.út 3 sz alatt található,a város frekventált részén.Egész évben nyítva és bérelhető!! A ház teljesen különálló csak a vendégek lakják és tartózkodnak ott,házunk a nyári pihenéshez és kikapcsolódáshoz kiváló lehetőséget biztosít.A strand és hajókikötő 150 m-re,posta 50 m-re,városközpont-élelmiszerboltok 200 m-re találhatók.A városban található 5 strand, melyekből kettő szabad strand igényesen felújított,játszótérrel, röblabda-pályával.És a nagy területen elhelyezkedő nagystrand a város szívében A vendégház 80 négyzetméter alapterületű 2 db 2+1 kábeltévés szoba 1db fürdőszoba 1db felszerelt amerikai konyhás étkezőt foglal magában.A zárt udvar teljesen parkosított,gépkocsi parkoló,szalonnasütőhely,és kerti kiülő szolgálja a vendégek kényelmét.

Bakó vendégház

2 hálószoba, 4 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 terasz
20000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Érkezés:Szombat 12-órától Távozás:Szombat 10-óráig Az ár 1-4 fő-ig 20000 ft/nap további személyek 3500 ft/nap/fő Előzetes eggyeztetés/e-mail,telefon/után rózsaszinű csekken 30 000Ft foglalót kérünk feladni az alábbi címre:Altai Katalin 8174 Balatonkenese Petőfi S 12sz A foglaló megérkezését visszaigazoljuk,és onnantól él a foglalás.A foglaló nem számít bele a vendégház bérleti díjába kaucióként marad a nyaralás végéig.Amennyiben nem keletkezett kár a berendezésben és a berendezési tárgyakban akkor maradéktalanul visszajár.Kár esetén a kár összege levonásra kerül

Balatonkenese

Bakó J út 3.sz kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2018 kiadoapartman.hu