Ha foglalt, küldhetünk ajánlatot más szabad időszakra?
IGEN, küldhetnek!
NEM, csak a megadott jó!

Balatonkenesei üdülés Altai-Zergi apartmanban

Kiadó apartman szállás Balatonkenese Petőfi Sándor út 12.sz

Családi házunk a strandtól kb 300 méterre található,csendes nyugodt környezetben,zárt gépkocsi beállóval. A közelben éttermek, pékség és több élel- miszerbolt található. Túrázásra többféle lehetöség nyílik, a falun áthaladó kiépített kerékpár út ami Siófoktól egészen Tihanyig sok látnivalóval szolgál. A lovaglást kedvelők részére egy 30 lovas lovarda áll rendelkezésükre,ahol mód van tereplovaglásra, sétakocsikázásra,gyermeklovaglásra. A falu tájháza bemutatja a régmúlt használati, halászati eszközeit. Nevezetességeink közé tartozik, csak Kenesén virágzó Tátorján, az 50 méter magas löszfal, melyben a tatárjárás korabeli tatárlyukak megtekinthetök. Rossz idö esetén uszoda áll a vendégek rendelkezésére.

Altai-apartman

3 hálószoba, 6 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 terasz
5000,-Ft/fő/éjtől

Altai-apartman II

3 hálószoba, 6 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 fürdőszoba
2 terasz
5000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Ár:16000 ft/ap/1-4 fő további szem.4000 ft/éj/fő A három szintes házban 2 db 100 négyzetméteres apartman található. Földsznt: 3 db 2 ágyas szoba, fürdő, konyha-étkező, nappali, terasz. Tetőtér: 3 db 2 ágyas szoba, fürdő. konyha, nappali, 2 db terasz. A nappalikban az ülőgarnitúra kinyitható, így 2-2 fővel bővíthető.

Balatonkenese

Petőfi Sándor út 12.sz kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2018 kiadoapartman.hu