Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Füred, az északi part gyöngyszeme, pihenjen kastélyszerű villánkban,

Szeretettel köszöntjük Balatonfüreden, a Balaton északi partjának legszebb városában. Vendégházunk családias hangulatú, és csendes, nyugodt helyen található. A Villa minden szobája klimatizált. Jöjjön és töltsön el pár felejthetetlen napot nálunk és élvezze vendégszeretetünket. Nyugodt, csendes utcában lévő apartmanunkban felüdülés lesz minden eltöltött perc. Garantáljuk, hogy szobáink tisztaságával elégedett lesz! Rendezett kerttel és sok-sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját! A strandra mintegy 15 perc sétával juthatunk el, a közelben van bevásárlási lehetőség, fodrász és éttermek is találhatók. Ha felkeresnek bennünket, megismerhetik a környék szőlőhegyeit, lehetőségük lesz lovagolni, vitorlázni és hajókirándulásokon részt venni. A Balaton-felvidék borai világszerte híresek. Reméljük, hogy vendégházunk kínálatának megtekintése után minket választanak és nyaralásuk után elégedetten, élményekben gazdagon, kipihenten térnek haza. Vendégházunkban 1999 óta fogadunk látogatókat és számos szolgáltatással igyekszünk a nálunk kikapcsolódni, pihenni vágyók kedvében járni. Vendégeink jelentős hányada több éve rendszeresen visszatér hozzánk. Szépen gondozott kertünkben fürdőmedence, pavilon, kerti bútorok és napozóágyak állnak vendégeink rendelkezésére. A kertben lehetőség van grillezése és bográcsozásra is. A gépkocsik zárt parkolóban helyezhetők el. A kapuk kezeléséhez távirányítót biztosítunk.

középső szinti

2 hálószoba, 4 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
2 fürdőszoba
2 terasz
7500,-Ft/fő/éjtől

Toronyapartman

2 hálószoba, 4 férőhely
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
1 terasz
6500,-Ft/fő/éjtől

Zöld szobák

3 hálószoba, 6 férőhely
1 konyha
1 étkező
3 fürdőszoba
3 terasz
7000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Szezonon kívül, valamint az elő- és az utószezonban a szállás 3 éjszakától rendelhető, a főszezonban azonban – a lehetőségekhez mérten – csak szombattól szombatig köthető le. A szobákat az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni és a kulcsot a távozás napján 10 óráig, kérjük leadni Reggeli, igény szerint rendelhető 1500. -Ft. -/fő/nap. Az üdülőhelyi díjat az árak nem tartalmazzák. Díja 515. Ft. -/nap/fő 18- éves kortól.

Balatonfüred

Révész utca 36. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu